Croatian English French German Italian Spanish

 

ISPREVRTALO KAMENJE I SMEĆE
Jako jugo i nevrijeme noćas su pogodili i Kaštela, no prema informacijama koje smo dobili od građana te dežurnih službi, nije prouzročilo veće štete.

Kako smo čuli od stanovnika svih sedam Kaštela, jugo je prevrtalo smeće, otkinulo konope pojedinih brodica, izbacilo kamenje s morskog dna na obalu, posebno u Donjim Kaštelima.

Vlastiti komunalni pogon i kaštelanski vatrogasci nisu imali posebnih dojava niti intervencija, a tijekom jutra tek im slijedi otklanjanje nekoliko polomljenih grana i čišćenje kamenja s riva.

Za razliku od otoka i nekih drugih područja u Dalmaciji, gdje je ciklona donijela udare valova još od nedjelje, zbog čega je bila zaustavljena većina pomorskog prometa, mogli bi zaključiti kako su u Kaštelima najveću štetu pretrpjeli građani zbog prekinutog sna za vrijeme jake grmljavine.

Komentari (7)

Dodaj komentar

0 / 1000 Ogranicenje dužine komentara
Vaš komentar mora biti dužine od 1-1000 znakova
pravilima komentiranja.

Zadnji komentari

Gost_6138
Čekaj samo taj jedan dan, se može vidit??? I šta kad neko tad nemože doć?? Ma tražit ću im milijun eura kad su tako pok_areni!!!
Gost_6138
Već vidim da mi uzurpiraju zemljište... Jel kažnjivo ako pas ujide a bija je u dvoru na lancu?
Gost_6937
a kome se moramo javiti,di je taj obrazac
Gost_9196
moj komentar obrises a onda ga komentiras..pravi si zaostali kukavicki lazljivi i hvalisavi balkanski komunisticki isprdak..bia i osta....