Croatian English French German Italian Spanish

 

Obavještavaju se potrošači vode na području Kaštel Starog i Kaštel Novog, od ulice Bana Jelačića do ulice Don Ivana Vuletina, potrošači sjeverno od Ceste dr. Franje Tuđmana, te potrošači u ulici Polinovac, da će im zbog neodgodivih radova na cjevovodu DN 2", biti prekinuta opskrba vodom dana 02.05.2016.godine (ponedjeljak) u vremenu od 8ºº do 15ºº sati.

Mole se potrošači da osiguraju zalihe vode za potrebe kućanstva. Također molimo da se ne koriste uređaji za čiji rad je potrebna voda u količini i pritisku iz javne vodovodne mreže.
Upozoravaju se potrošači da nakon ponovnog puštanja vode može doći do zamućenja dok se ne uspostave normalni uvjeti tečenja. Preporučuje se u slučaju zamućenja ispustiti dio zamućene vode prije korištenja radi zaštite uređaja i aparata. Napominjemo da se radi o sanitarno ispravnoj vodi.

Za sve dodatne obavijesti možete se obratiti dežurnoj službi VODOVOD I KANALIZACIJA, d.o.o. - SPLIT tel. 383-816. NAPOMENA: U SLUČAJU LOŠEG VREMENA RADOVI SE ODGAĐAJU ZA SLIJEDEĆI DAN.Komentari (2)

Dodaj komentar

0 / 1000 Ogranicenje dužine komentara
Vaš komentar mora biti dužine od 1-1000 znakova
pravilima komentiranja.

Zadnji komentari

Gost_8386
Sican se kad me je caca vodija gledat ove iste migove i helihoptere na aerodrom 1983 Ja bi radje ovo svrsta u noc muzeja
Gost_1301
a štaćeš kada je tako na repertoaru meni ionako nije potreban
Gost_8580
Nijedna ustanova kojoj je vlasnik grad ne plaća najam kao ni mnoge udruge i slični.A što se tiče ove teme što se odjednom uhvatili di s...
Gost_7167
1740 a sta je to lose napisa 7202 Sad ovoga zriba jos i zalit