hren

NA SREĆU RADOVI TRAJU TEK JEDAN DAN
Znakovi za privremenu regulaciju prometa na Cesti dr. Franje Tuđmana u Kaštel Starom, južno od škole, kao i žute oznake na pojedinim šahtama, jutros su uznemirili dio građana, koji su se obratili redakciji Portala.

Građani su pretpostavili da se radi o popravkama šahti, no uznemirilo ih je vrijeme obavljanja radova, u srcu turističke sezone i za vrijeme svakodnevnih prometnih gužvi zbog radova na brzoj cesti.
Pretpostavke građana, nakon nekoliko obavljenih telefonskih poziva u traženju tko je nadležan za te radove, pokazale su se točnima jer Vodovod i kanalizacija radi na popravkama tri postojeće šahte.
Nadležnima u Vodovodu i kanalizaciji postavili smo upit što se radi, ali i zbog čega upravo sada, u vrijeme velikih vrućina, brojnih turista na ulicama i gužve na brzoj cesti.

- Postojeće šahte su klapale, u posljednje vrijeme sve više pa smo imali brojne pritužbe građana iz okolnih stambenih objekata.
Morali smo pod hitno krenuti s uređenjem stanja, no nismo mogli ranije to odraditi zbog procedure i izvođača radova.
Moram naglasiti da se radi o poslu dugom jedan dan i imamo dozvolu za radove do 7 sati ujutro ovog petka – kazao nam je Duje Drnas iz VIK-a, naglasivši kako će već sutra promet tim dijelom gradske ceste teći nesmetano.


KOMENTARI:

Stari Komentari (22)

 • (Gost_613)

  Ima ih još šta klapaju ali na šta bi to ličilo kad bi se posal napravija kako triba od prve.
  Bolje ovako, svako malo intervencija.

  oko 4 godina prije
 • !!!!! (Gost_3106)

  hdz zna se

  oko 4 godina prije
 • pensi (Gost_3238)

  Sto posto neki stari momak nemore spat pa sad krkljanac.

  oko 4 godina prije
 • (Gost_9141)

  Bijsija su izkudile te šahte! Godinama mu nisu dale spavati, a ujutro na posao treba delati.

  Žalio se mnogo puta pisao i Pelivanki, zvao Čaglja, i kolegu mu Grgicu no pomoći bili nije.

  Taj naš Biysi-Nensi kazao je e sad dosta ugrsdio i izo stakla no buka je bila još i jaća!

  Treba filmić u miru pogledati koju uru ibodspavati ali ponovno slučaj šahta.

  Žalio se žalio i kisika izgubio, zimi još i nekako dekom po glavi bi se pokrio no stignu vreli ljetni dani nakon Medene i sika stari treba tjelo odmorit a prozor se nesmi otvorit!

  Boysi nezna što bi sada Nensi sada mirno spava! VELIKO HVALA SVIMA što ste sanirali Nensijeve šahte sada mirno on sniva sutra se na siki snima!

  oko 4 godina prije
 • (Gost_9141)

  Nakon semafora kraj Valovog koji je i po mraku puštao zvukove za slijepe i slabovidne te zvukove koji našem Boysiju-Nensiju nisu dozvoljavali mirna sna.

  Pojavio se i slučaj ŠAHTA.

  Gradski oci: Pelivanka, Čagalj, Gotovac, Grgica svi su ignorirali našeg Nensija!
  Njegovo tijelo i duh su patili a šahte su sve više klapale. Žalbe su se pisale na protokol su se urudžbirale. Sada Nensi mirno spava Duje Drnas vrlika ti HVALA.

  oko 4 godina prije
 • (Gost_4187)

  Neno sigurno je Grgica bia od velike pomoći?

  oko 4 godina prije
 • (Gost_5156)

  Nensi-B kako te je Čagalj ignorirao u općini?

  oko 4 godina prije
 • (Gost_1089)

  Asvaltnu cestu je na žuntu dobija, pa neka je.

  oko 4 godina prije
 • (Gost_1101)

  Na Nenino dugogodisnje inzistiranje krenulo se u opravku sahti, a vrijeme idealno. Zasto raditi opravke u tihim i hladnim zimskim danima kad je ljeto idealno vrijeme. Temperature uzarenog asfalta koje se nerijetko priblizavaju temperaturama u usijanim gradskim jezgrama Dohe ili Rijada idealne su za opravke ovoga tipa, a guzva koja se stvara na prometnicama prava je idila i turisticka atrakcija. Ovom akcijom opravaka dotrajalih sahtova koje narusavaju i ovako tanak san gospodina Grgurevica postignut je kompromis izmedju Grada i gospodina Nenada. Zavsetkom radova kastelanski gradonacelnik zazelio je cvrst san i laku noc borcu Grgurevicu. I susjedstvo ce sad mirnije spavati. Nek ti je slava Nenade. Jos da se ugase zvucnici na semaforu na slijepe osobe nas borac Neno bi spavao i 12 sati. Ali to je za neku drugu akciju.

  oko 4 godina prije
 • (Gost_3119)

  http://sd.live.sistemi.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/308557/u-tunelu-sveti-rok-neispravno-40-od-68-sahtova
  I kakve veze Neno ima s ovin? ajte na plažu i ostavite čovika na miru. Neno legend pusti deb... bez svog života pa ser. po tuđin

  oko 4 godina prije
 • (Gost_552)

  Sram da te bude, kakve veze ima jos pitas umjesto da mu se zahvalis na borbi i to sto i tvoje dupe sada duze spava ti vrijedjas i omalovazavas borbu gospodina Nenada. Sad ce svatko pripisati borbu naseg Nene kao svoju a istina je jedna i jedina da Nenada nedamo. Hvala ti druze Neno zaduzio si nas svojom pozrtvornoscu i nesebicnom borbom ne samo za svoj vlastiti i mirniji san nego i sviju nas neposredno u blizini tih dotrajalih sahtova. Hvala ti!

  oko 4 godina prije
 • (Gost_552)

  Iznimna mi je cast poznavati covjeka koji na gornjoj slici okupljenima drzi govor. Njegova mudrost, hrabrost i odlucnost rezultirala je time da su Kastela danas mirnije i ugodnije mjesto za zivot. Koliko nasih sugradjana je bilo dovedeno do stanja aksioznosti i iscrpljenosti svakodnevnom bukom koje su sporne sahte uzrokovale jos nije utvrdjeno, ali vjerujte mi ne radi se o malome broju. Upornost ovog velikana dovela je do toga da oni danas mirnije spavaju, njihovi snovi nisu vise remecenim kojekakvim bukama neispravnih sahti koje su naprosto godinama odoljevale naletima i jurnjavama bijesnih kola. Velikane naseg mista velika ti hvala. Nikada necu zaboraviti koliko sam puta bio probudjen iz dubokog sna bukom koja je nastala klepetanjem ovih spornih pokoplaca sahtova i budio se isprepadan i ozlojadjen. Koliko sam samo puta pokrivao glavu kusinom i stavljao cepice nebi li odolio buci, ali uzalud! Veliko ti hvala dobri i plemeniti nas sugradjanine Neno. Slava ti.

  oko 4 godina prije
 • (Gost_552)

  Moram nadodati - upravo krecem na pocinak kao i svih ovih godina ali ovoga puta bez velikog tereta i straha. Laku noc velikane!

  oko 4 godina prije
 • (Gost_8152)

  Neno ovo što si napravio nebi pošlo za rukom ni Lord Dragonu u najboljim danima.

  Zato bravo Neno!

  oko 4 godina prije
 • (Gost_6160)

  Zayebajete Nensija, a niste mu do livoga yaya.

  oko 4 godina prije
 • (Gost_1145)

  Mali drkar.... koji se boje žene, isfrustirani ... ne smu ništa reć doma pa ovdi anonimno ser.

  oko 4 godina prije
 • (Gost_5172)

  Tako je, goste 1145! Krivo im je. A naš Nensi je poznat u ženskim krugovima kao solidan tehničar na održavanju.

  oko 4 godina prije
 • (Gost_552)

  Odgovara: # 398101

  jesi ti kod kuce debilu....vidis da se svi malo sale kretencino neodgojena

  oko 4 godina prije
 • (Gost_552)

  Odgovara: # 398101

  tako je 1145 tako je!

  oko 4 godina prije
 • (Gost_8717)

  Bravo gost 552

  oko 4 godina prije
 • (Gost_1746)

  Odgovara: # 397940

  Bez brige krecemo u borbu opravka svih spornih sahti, dosta je vise klapanja poklopaca u nasim Kastelima, udruga Bez klapanja za bolja Kastela odrzati ce prosvjed na Medenoj u utorak 12.07. u 12:07. Jos 1207 sahti ceka opravku. Tri su popravljene. Idemo dalje!

  oko 4 godina prije
 • (Gost_8717)

  http://i65.tinypic.com/33omhys.jpg

  oko 4 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij