hren
 
Pripreme za drugi dio festivala Večeri dalmatinske pisme polako se privode kraju. Festival počinje sutra a zahvaljujući trudu naših vrijednih volontera kamp je napokon gotov i otvoren za sve posjetitelje festivala.
I ovaj put u suradnji s Volonterskim Centrom Zagreb u pripremama festivala uz domaće, sudjeluju i međunarodni volonteri.

Ovaj put potegnuli su čak iz Južne Koreje, Kine, Danske, Njemačke, Slovenije, BiH, Crne Gore, Turske i naravno Hrvatske.

Nakon što je prva grupa volontera sa prvog djela festivala pripremila prostor kampa, u kamp je uvedena struja i voda. Posljednjih nekoliko dana novi su volonteri bili jako vrijedni i završili sa krečenjem sanitarnog čvora, postavljanjem ograde kampa i sa svim što je potrebno da bi posjetiteljima boravak u Kaštelima bio što ugodniji. Čak su sudjelovali i u poslovima promocije kampa - dijelili letke, lijepili plakate i sl.

Naravno, i ovaj put je bilo vremena za more, sunce te neizbježna noćna druženja na plaži. Domaćini su se i ovaj pobrinuli da se naši dragi volonteri dobro provedu te da im Kašteli ostanu u lijepom sjećanju. Uz dobro raspoloženje ništa nije teško pa će i u narednih nekoliko dana imati pune ruke posla ali kad se male ruke slože, sve se može!

Podsjećamo, kamp se nalazi u samom centru Kambelovca, svega pedesetak metara od mjesta održavanja festivala i besplatan je za sve posjetitelje. Prvi su već stigli a mi ih, naravno, očekujemo još mnogo…


KOMENTARI:

Stari Komentari (2)

 • ante (Gost)

  svaka castt!
  u prvon redu vdp-u, ovakav projekt je prava novitada, hvale vrijedna, u kaštelima. dok je u svijetu najnormalnija stvar kod svakog festivala i sl. manifestacija.
  bravo

  oko 13 godina prije
 • (Gost)

  sve pohvale ljudi, svaka vam cast!¨treba samo napomenuti da ima i nasih volontera koji su puno pomogli i puno toga odvolontirali od samog pocetka i njima velike pohvale i veliko hvala svima sto ste nam omogucili da sve bude lipo organizirano i mi posjetitelji gustamo

  oko 13 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij