hren
 
PRST U MORE I GIBO- VEČERAŠNJIM KONCERTOM KAŠTELANSKE 'VEČERI DALMATINSKE PISME' ULAZE U ŽESTOKI FINIŠ
Cjelovečernjim koncertom Zlatana Stipišića Gibonnija Osme večeri dalmatinske pisme u Kaštel Kambelovcu večeras ulaze u svoj - žestoki finiš! Programu već poznatom pod imenom Prst u more, ovoga puta nadodan je i Gibo, kojemu će se u večeri koju autorski potpisuje Zlatko Gali, pridružiti Franci Blašković & Gori Ussi Winnetou, Tamboo i Demian bani.

Gibonni će Kaštelanima i njihovim brojnim gostima iz cijele Dalmacije koncertno predstaviti svoj, već se može reći, superuspjesni album Unca fibre, nakon čega će na kambelovačkoj Rivi - Brcu besplatan koncert održati Kopito.

Subotnja će večer, pak, biti prava mješavina glazbe, začina i vina, a u zanimljivom programu nazvanom Istra i Dalmacija svirat će Livio Morosin band, Gustafi, Luky, Zlatko Brodario, Meri Cetinić, Lea Dekleva, Kopito, Nadalina allstars i Miro Tabak band. Okupljeni će se nastaviti zabavljati besplatno uz istarske majstore od fešte - Gustafe, koji će uoči subotnjega nastupa u dvorištu Kule Cambi promovirati i novi album FS.

Da Kaštelani znaju privući mlade posjetitelje na svoj festival govori i novoosmišljeni kamp koji je za sve besplatan! Naime, od ove godine ljetovati mogu i oni koji si ne mogu priuštiti skupe hotele ili apartmane. Jedino je potrebno ponijeti šator, vreće za spavanje ili ležaljku, i prepustiti se gustima za sva osjetila koje pružaju more, dobra spiza i klapska pisma!

Izvor: Slobodna Dalmacija


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij