hren
 
Nije da vrijedi, ali veseli U dvorištu kaštelanske Kule Cambi održana je promocija vinil izdanja Gibonnijeve Unca Fibre. Gibina avantura podsjetila je okupljene na pomalo zaboravljeno vrijemo crne plastike i pucketanja igle. 'Puno smo razgovarali prilikom snimanja 'Unce fibre' i Gibo je prihvatio ovu sugestiju. I danas mislim daje LP bio dobar format, jer iako traje kraće, u puno slučajeva je upravo to obilježilo popularnu glazbu', kazao je na promociji Zlatko Gali, koji je Gibi darovao njegov prvi album na LP-ju iz svoje kolekcije.

Na njemu se nalazi i obrada narodne pjesme Jovana, koju, kako je kazao Gall, bolje da ne čujemo jer je "dio gore Gibine povijesti". Pje- vač je LP opravdao željom da se prisjeti na vrijeme kada je glazba bilo jako važna i istinski se voljela.

"Vinil nema komercijalnu perspektivu, jer su mi u izdavačkoj kući kazali kako je zadnji LP Rolling Stonesa prodan u 3 primjerka, dok je CD išao u 20 tisuća komada", iskren je Gibo.

Posebnu pažnju muškog dijela okupljenih u dvorištu Kule plijenila je i voditeljica Monika Kravić, čija osebujna ljepota još više dolazi do izražaja sada kada je mlada voditeljica potpuno preplanula.

Domaćini iz Udruge Kaštelanski crljenak na drvenom stolu goste su redom hranili mariniranim srdelama, inćunima po kaštelanski, iznutricama s umakom od šljiva, makarunima na šalšu, brujetom od brgljuna i slatkim kupusom, lešo kozletom sa šalšom, kaštelanskim sirom u ulju...
KOMENTARI:

Stari Komentari (2)

  • (Gost)

    jel bre, gde na netu moze da se nabavi ta \"jovana\" u mp3 formatu. hrvatska deca i omladina su popezdela za srpskim turbofolkom, nemere ni jovana da bidne mlogo gora od cece il jelene karleuse.

    oko 13 godina prije
  • (Gost)

    Ti il si glup, il se praviš glup - izvorna narodna muzika nije isto što i turbofolk. Jedino su primitivni šovinisti posvuda isti. Još samo usputna primjedba: etnički čisto = četnički isto.

    oko 13 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij