Obavještavaju se potrošači vode na području Kaštel Novog i Kaštel Štafilića – ulice Bijačka (istočni dio od Puta Sv. Lucije), Narodnog preporoda, Ante Beretina (zapadno od Polinovca) i sve ulice južno i sjeverno kojima je prilaz s navedenih ulica. da će zbog neodgodivih radova na cjevovodu biti prekinuta opskrba vodom dana 01.08.2016.god. (PONEDJELJAK) u vremenu od 8 do 14 sati.

Mole se  potrošači da osiguraju potrebne zalihe vode za potrebe kućanstva i poslovnih prostora. Također, moli se da se ne koriste uređaji za čiji rad je potrebna voda u količini i tlaku iz javne vodovodne mreže.
Upozoravaju se potrošači da nakon ponovnog puštanja vode može doći do zamućenja dok se ne uspostave normalni uvjeti tečenja. Napominjemo da se radi o sanitarno ispravnoj vodi.

Za sve dodatne obavijesti možete se obratiti dežurnoj službi VODOVOD I KANALIZACIJA, d.o.o. - SPLIT tel. 383-816.
NAPOMENA: U SLUČAJU LOŠEG VREMENA RADOVI SE ODGAĐAJU ZA SLIJEDEĆI DAN


KOMENTARI:

Stari Komentari (5)

 • (Gost_1371)

  Bravo za obavijest, ali sami tekst i objasnjeje pokazuje koliki je problem u Kastelima, kako gore piisete i sve ulice mojima je prilaz juzno i sjeverno u njih. Pa jel se ovo moze jednostavnije napraviti, uzmemo google maps ( to bi mogla ekipa iz vodovoda) i oznaci se teren na slici koji ce biti bez vode i ta se slika postavi. Nije teško jel tako?

  oko 1 godine prije
 • (Gost_2151)

  Moj 1371, ako ti ne znaš je li ti prilaz s neke od tih ulica onda ćeš sigurno imat vode u ponediljak

  oko 1 godine prije
 • (Gost_6226)

  Nije vazno jel ja znam di su ulice nego kako se vijest prenosi. Tehnologije su napredovale znas o tome je bio moj komentar. Npr. prilaz Polinovcu sa sjevera je Put Blata, jel to ubraja tu ulicu ili Cestu Franje tuđmana?

  oko 1 godine prije
 • (Gost_2151)

  da je bilo pročitat pa razumit? di ti vidiš da u članku piše da neće bit vode u ulicama koje prilaze polinovcu? koliko ja vidin radi se o prilaznim ulicama beretinovoj, zapadno od polinovca

  oko 1 godine prije
 • (Gost_6226)

  Gospodin koji pise kaze do navedenih ulica, medju navedenim je i Polinovac jel tako Na Antu Beretina i Narodnog Preporoda nastavlja 25 ulica na Bijacku 3-4 u tom dijelu. I pruzaju se neke 10 metara neke 200 metara zato je bolje lipo staviti sliku. A vidit cemo sutra oce li npr Polinovac imati vodu ili Uska ulica koja tik uz Polinovac al ne ide do Beretinove, npr. ulica sv Mihovila siječe Bijačku i Narodnog preporoda i nastavlja se juznije.....ima toga jos. Zato lipo karta i puno je jasnije ne samo sada za Novi i Stafilic nego opcenito.

  oko 1 godine prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara