Uoči Dana domovinske zahvalnosti, Gradsko društvo Crvenog križa Kaštela i Moto klub Uspomena provest  će  akciju darivanja krvi u  ćetvrtak, 4. kolovoza, u vremenu od 8 do 12 sati u prostorijama Samostalne amaterske udruge Putalj u Kaštel Sućurcu, Šetalište Gojača 1.

Akciji će se, osim  članova  MK Uspomena odazvali  i drugi moto klubovi - prijatelji želeći darovati krv i pomoći najpotrebnijima, među kojima su često i oni bili.

Molimo da se akciji odazvu  i sve druge osobe od 18 do 65 godina života, posebno mladi iz Kaštel Sućurca..

Za sve darovatelje je osiguran zahvalni obrok.


KOMENTARI:

Stari Komentari (5)

 • (Gost_1191)

  Bila je akcija i 16.06 ove godine u Gomilici, ali niste ništa o tome pisali. Tko i koliko je puta dao. Ti LJUDI barem to zaslužuju. Nisu kriminalci da im se sakriju imena.

  oko 1 godine prije
 • (Gost_7112)

  Koji si ti dosadni krelac koji na svakoj akciji darivanja krvi pišeš isto i šta ti misliš da oni nebi to objavili da imaju imena a ja baš neću da mi se ime spominje jer dajen krv da bi pomoga a ne da se o meni piše

  oko 1 godine prije
 • (Gost_4416)

  Samo kriminalcima se ne pišu imena. A darivatelji krvi to nisu. I poslije svih akcija pišu imena darivatelja osim kad je akcija kluba Adriachem.

  oko 1 godine prije
 • (Gost_2130)

  Odgovara: # 399511

  javija se veliki davatelj.žao ti je da se objave imena jer tvoga tu neće biti a ti patiš od toga

  oko 1 godine prije
 • (Gost_3237)

  Iako je još u ovim trenutcima akcija u tijeku rekao bih nekoliko stvari.Treba dosta ovakvih akcija ali treba ih i podržati.Obvezatno treba staviti popis onih koji su dali krv!Neka se zna!A gospodi u Crvenom Križu Kaštela bi poručio neka rade nešto.Sramota ke kako je veliki broj darivatelja dobio poziv za ovu akciju a dali su krv prije misec ili dva te se ne mogu odazvati akciji.Stvarno sramota!

  oko 1 godine prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara