HUMANITARNO OBILJEŽAVANJA PRAZNIKA
Akciji darivanja krvi u organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Kaštela i moto kluba Uspomena, u Kaštel Sućurcu, odazvalo se 45 građana, od kojih je 28 uspješno darovalo krv.

Ova akcija organizirana je uoči Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana branitelja, a unatoč izuzetno toplom veremenu odaziv je bio vrlodobar.

Krv su ovom prilikom dali Domagoj Ban, Ivica Ban, Goran Beram, Ivan Bojat, Tonći Bosančić, Branko Cikoja, Dragan Gojun, Vedran Grgić, Radojka Jurčević, Marija Lemo, Mario Leskur, Petar Ljubić, Siniša Luketin, Mario Markov, Nikša Markov, Jelena Milić, Tonći Novak, Petar Perković, Tomislav Prolić, Marijo Smoljić, Jakov Tanta, Zdenko Vrdoljak, Boško Škalic, Nada Šćurla, Ivica Žegarac, Ivan Žuvela, Damir Ćuk I Branimir Đurđević.

- Zahvaljujemo na odazivu svima, a posebno onima koji su darovali krv. Zahvaljujemo MK Uspomena iz Kaštel Sućurca čiji članovi će biti naši budući darovatelji krvi – poručili sui z GDCK Kaštela.


KOMENTARI:

Stari Komentari (3)

 • (Gost_1120)

  onaj kome je nekad bila potreba od nečije krvi zna šta i koliko to znači. svima od srca hvala

  oko 1 godine prije
 • (Gost_6094)

  I iz ovog priloga je vidljivo da, GDCK Kaštela, dijeli darovatelje krvi na NAŠI I vaši. Jedino ne napišu imena darovatelja kada je akcija od kluba Adriachem-a. Sramota.

  oko 1 godine prije
 • (Gost_3194)

  Nekad je ovo bila akcija u čast sućuraške Gospe i sv. Roka, ali izgleda da novemu popu i to smeta! Mašograde na šta si spa!

  oko 1 godine prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara