Croatian English French German Italian Spanish

 

VJETAR DONIO DODATAN POSAO KOMUNALCIMA
Nevrijeme s jakim vjetrom, grmljavinom i kišom, koje je pred zoru zahvatilo ovo područje, prema prvim službenim informacijama, nije izazvalo veću materijalne štetu u Kaštelima, ali je zadalo poprilično posla komunalcima, kao i samim građanima.

Po kaštelanskim dvorištima jutros oko 4 sata bilo je „živo“, građani su po dvorištima skupljali suncobrane, stolice i stolove, rublje sa sušila, smeće... no imali su sreću pa se jak vjetar koji je puhao, nakon kraćeg vremena smirio.

Pune ruke posla tijekom prijepodneva imali su djelatnici Vlastitog komunalnog pogona, jer je trebalo ukloniti cijeli niz polomljenih grana s ulica i drugih javnih površina, no kako nam je kazao upravitelj Vlastitog pogona Ivan Čagalj, nije bilo ekstremnih rušenja stabala ili visokog raslinja.

Najgore je u nevremenu prošle su svalačionice na pojedinim plažama kao i južna autobusna postaja na Resniku, koja nije izdržala pod udarima vjetra.

Foto M. Matas

Komentari (2)

Dodaj komentar

0 / 1000 Ogranicenje dužine komentara
Vaš komentar mora biti dužine od 1-1000 znakova
pravilima komentiranja.

Zadnji komentari

Gost_6138
Već vidim da mi uzurpiraju zemljište... Jel kažnjivo ako pas ujide a bija je u dvoru na lancu?
Gost_6937
a kome se moramo javiti,di je taj obrazac
Gost_9196
moj komentar obrises a onda ga komentiras..pravi si zaostali kukavicki lazljivi i hvalisavi balkanski komunisticki isprdak..bia i osta....
Gost_9172
.............. sve je na svome mistu ca joj fali ...............?
Gost_3149
Naprotiv , ja neman šta reć protiv mame , . . . , sve je na svome mistu i kako triba