hren
 

VJETAR DONIO DODATAN POSAO KOMUNALCIMA
Nevrijeme s jakim vjetrom, grmljavinom i kišom, koje je pred zoru zahvatilo ovo područje, prema prvim službenim informacijama, nije izazvalo veću materijalne štetu u Kaštelima, ali je zadalo poprilično posla komunalcima, kao i samim građanima.

Po kaštelanskim dvorištima jutros oko 4 sata bilo je „živo“, građani su po dvorištima skupljali suncobrane, stolice i stolove, rublje sa sušila, smeće... no imali su sreću pa se jak vjetar koji je puhao, nakon kraćeg vremena smirio.

Pune ruke posla tijekom prijepodneva imali su djelatnici Vlastitog komunalnog pogona, jer je trebalo ukloniti cijeli niz polomljenih grana s ulica i drugih javnih površina, no kako nam je kazao upravitelj Vlastitog pogona Ivan Čagalj, nije bilo ekstremnih rušenja stabala ili visokog raslinja.

Najgore je u nevremenu prošle su svalačionice na pojedinim plažama kao i južna autobusna postaja na Resniku, koja nije izdržala pod udarima vjetra.

Foto M. Matas


KOMENTARI:

Stari Komentari (2)

  • (Gost_2130)

    Taman su se nakon godisnjih mislili malo odmorit, a kad ono...

    oko 3 godina prije
  • (Gost_1427)

    Nije vezano za temu ali moram napisati, dragi sugradjani posebno iz Novog, policija je izasla na teren i naplaciva kazne u ulici Polinovac, samo domacima ne strancima naplacuje kazne od 300 kn za parking. Danas su napisali oko 30 kazni i to ce raditi svaki dan

    oko 3 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij