Proteklog tjedna gosti Srednje škole Braća Radić bili su učenici Strukovne škole iz Vukovara. U želji da doprinese kvalitetnijoj svakodnevnici vukovarskih srednjoškolaca kaštelanska je srednja škola omogućila sedmodnevni boravak u svom učeničkom domu za dvanaest učenika te dvoje njihovih nastavnika.

Osim kupanja i uživanja na kaštelanskim plažama vukovarski su srednjoškolci imali prilike posjetiti Split i Salonu te Nacionalni park Krka. Da bi se  izleti mogli realizirati pomoć u prijevozu pružilo je Društvo Crvenog križa grada Kaštela te Zračna luka Split.
Mlade Vukovarce svojim je dolaskom na zajedničko druženje u kaštelansku srednju školu iznenadio i kaštelanski gradonačelnik Ivan Udovičić.

Domaćini ovog lijepog druženja, djelatnici i učenici SŠ Braća Radić, sretni su što su imali prilike učiniti nešto za mlade ratom napaćenog grada Vukovara i vesele se ovakvoj akciji i sljedećih godina.


KOMENTARI:

Stari Komentari (3)

 • (Gost_1121)

  zašto 12 učenika , zašto ne svi. po kojim kriterijima su odabrani njih 12 učenika

  oko 1 godine prije
 • (Gost_3173)

  Sramota,samo 12 ucenika!

  oko 1 godine prije
 • (Gost_5106)

  50-ih godina iza onog rata škola u novome je svako lito bila puna dice iz unutrašnjosti jugoslavije na ljetovanju.zašto sad nisu dica iz slavonije i iz unutrašnjosti hrvatske.

  oko 1 godine prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara