Gradsko društvo Crvenog križa Kaštela poziva sve zdrave građane od 18 do 65 godina starosti da se odazovu dvjema akcijama darivanja krvi koje će se održati ovog ponedjeljka i utorka. Nedostaje naročito krvnih grupa B-,O- i AB- pa molimo za veći odaziv naših sugrađana.

U organizaciji Kluba DDK Adriachem i GD CK Kaštela provest će se akcija dobrovoljnog darivanja krvi dana i ponedjeljak, 19. rujna od 8 do 13 sati u prostorijama Vatrogasnog doma u Kaštel Gomilici.

Druga akcija, u organizaciji MD Donja Kaštela i GD CK Kaštela održat će se u utorak, 20. ruja od 9 do 13 sati u prostorijama gimnazije u Kaštel Novom, Polinovac 8.

Za obje akcije je organiziran zahvalni obrok.


KOMENTARI:

Stari Komentari (5)

 • (Gost_6564)

  A mogli ste i kroz popodne stavit za one koji rade!

  oko 11 mjeseci prije
 • (Gost_242)

  Svaki poslodavac bi trebao imati dozu humanosti za ovakve akcije.Neka je sram svakog koji svoje zaposlenike spriječava tj. nedaje im slobodan dan.Bože mu tribalo krvi pa je ne dobija.

  oko 11 mjeseci prije
 • (Gost_1100)

  Pusti demagogiju i stavite akciju bar jednom popodne ili subotom

  oko 11 mjeseci prije
 • (Gost_6144)

  Crveni križ 120 društava 550 profesionalaca stalno zaposleni doza krvi koju prodaju zavodu za transfuziju u bolnici 40 kuna i nisu sposobni organizirat vađenje krvi popodne i vikendom a ja odem na transfuziju dam krv dobijem bon za ručak u Pavlova i društvo gubi 40 kn

  oko 11 mjeseci prije
 • (Gost_4825)

  Sutra je akcija kluba Adriachem u vatrogascima u Gomilici i siguran sam da osobe iz CK Kaštela, neće od utorka staviti imenom i brojem davanja, ništa na ovi portal. Zato apeliram da se novinar portala potrudi radi toga.

  oko 11 mjeseci prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara