Gradsko društvo Crvenog križa Kaštela poziva sve zdrave građane od 18 do 65 godina starosti da se odazovu dvjema akcijama darivanja krvi koje će se održati ovog ponedjeljka i utorka. Nedostaje naročito krvnih grupa B-,O- i AB- pa molimo za veći odaziv naših sugrađana.

U organizaciji Kluba DDK Adriachem i GD CK Kaštela provest će se akcija dobrovoljnog darivanja krvi dana i ponedjeljak, 19. rujna od 8 do 13 sati u prostorijama Vatrogasnog doma u Kaštel Gomilici.

Druga akcija, u organizaciji MD Donja Kaštela i GD CK Kaštela održat će se u utorak, 20. ruja od 9 do 13 sati u prostorijama gimnazije u Kaštel Novom, Polinovac 8.

Za obje akcije je organiziran zahvalni obrok.


KOMENTARI:

Stari Komentari (5)

 • (Gost_6564)

  A mogli ste i kroz popodne stavit za one koji rade!

  oko 1 godine prije
 • (Gost_242)

  Svaki poslodavac bi trebao imati dozu humanosti za ovakve akcije.Neka je sram svakog koji svoje zaposlenike spriječava tj. nedaje im slobodan dan.Bože mu tribalo krvi pa je ne dobija.

  oko 1 godine prije
 • (Gost_1100)

  Pusti demagogiju i stavite akciju bar jednom popodne ili subotom

  oko 1 godine prije
 • (Gost_6144)

  Crveni križ 120 društava 550 profesionalaca stalno zaposleni doza krvi koju prodaju zavodu za transfuziju u bolnici 40 kuna i nisu sposobni organizirat vađenje krvi popodne i vikendom a ja odem na transfuziju dam krv dobijem bon za ručak u Pavlova i društvo gubi 40 kn

  oko 1 godine prije
 • (Gost_4825)

  Sutra je akcija kluba Adriachem u vatrogascima u Gomilici i siguran sam da osobe iz CK Kaštela, neće od utorka staviti imenom i brojem davanja, ništa na ovi portal. Zato apeliram da se novinar portala potrudi radi toga.

  oko 1 godine prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara