Croatian English French German Italian Spanish

 

GRAD OSIGURAVA PROSTOR, UGOSTITELJI KUĆICE
Upravni odjel za komunalnu djelatnost Kaštela uputio je Javni poziv svim zainteresiranim osobama koje imaju registriranu ugostiteljsku djelatnost da postavljanjem odgovarajućih kućica budu dio Božićnog grada, koji će se od 10. prosinca do 6. siječnja nalaziti na prostoru brca u Kaštel Starom.

Na tom prostoru trebaju biti postavljene drvene smeđe kućice, površine do 10 metara četvornih i to tako da jedan poslovni subjekt postavi jednu kućicu, za čije će se unajmljivanje trebati sami pobrinuti kod tvrtki koje se bave najmom takvih kućica.
Grad Kaštela, uz lokaciju osigurat će spajanje na električnu energiju te podmiriti troškove potrošnje iste. Ugostitelji su dužni sami osigurati vodu u spremnicima koje takve kućice sadrže.
Za navedeno razdoblje zainteresirani ugostitelji Gradu će platiti naknadu u iznosu od 500 kuna.     

Kako su najavili iz Grada, na brcu u Kaštel Starom postoji pozornica, te će Grad za tri subote platiti glazbu uživo, a korisnici će se moći eventualno dogovoriti i sami platiti nastup nekih od bendova ili samostalnih glazbenika  tijekom drugih dana.

Zahtjev za korištenje lokacije za postavljanje kućice podnosi se u vremenu od 1. listopada do 15. studenog ove godine, na Protokol Grada Kaštela u Kaštel Sućurcu.
Zahtjevu je potrebno priložiti Rješenje o upisu u obrtni registar za obrtnike ili Rješenje trgovačkog suda ako se radi o tvrtki.
Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Gradskoj upravi Grada Kaštela, 3. kat, soba br. 8, ili na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..


KOMENTARI:

Stari Komentari (14)

Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

Vezane vijesti