GRAD OSIGURAVA PROSTOR, UGOSTITELJI KUĆICE
Upravni odjel za komunalnu djelatnost Kaštela uputio je Javni poziv svim zainteresiranim osobama koje imaju registriranu ugostiteljsku djelatnost da postavljanjem odgovarajućih kućica budu dio Božićnog grada, koji će se od 10. prosinca do 6. siječnja nalaziti na prostoru brca u Kaštel Starom.

Na tom prostoru trebaju biti postavljene drvene smeđe kućice, površine do 10 metara četvornih i to tako da jedan poslovni subjekt postavi jednu kućicu, za čije će se unajmljivanje trebati sami pobrinuti kod tvrtki koje se bave najmom takvih kućica.
Grad Kaštela, uz lokaciju osigurat će spajanje na električnu energiju te podmiriti troškove potrošnje iste. Ugostitelji su dužni sami osigurati vodu u spremnicima koje takve kućice sadrže.
Za navedeno razdoblje zainteresirani ugostitelji Gradu će platiti naknadu u iznosu od 500 kuna.     

Kako su najavili iz Grada, na brcu u Kaštel Starom postoji pozornica, te će Grad za tri subote platiti glazbu uživo, a korisnici će se moći eventualno dogovoriti i sami platiti nastup nekih od bendova ili samostalnih glazbenika  tijekom drugih dana.

Zahtjev za korištenje lokacije za postavljanje kućice podnosi se u vremenu od 1. listopada do 15. studenog ove godine, na Protokol Grada Kaštela u Kaštel Sućurcu.
Zahtjevu je potrebno priložiti Rješenje o upisu u obrtni registar za obrtnike ili Rješenje trgovačkog suda ako se radi o tvrtki.
Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Gradskoj upravi Grada Kaštela, 3. kat, soba br. 8, ili na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..


KOMENTARI:

Stari Komentari (14)

 • (Gost_905)

  Debakl

  oko 1 godine prije
 • (Gost_92)

  Dobra ideja

  oko 1 godine prije
 • (Gost_101)

  a pišanje je na portu u kantun kraj bačvarije

  oko 1 godine prije
 • (Gost_1450)

  super!!!!!

  oko 1 godine prije
 • (Gost_243)

  Mogu li ja postavit svoju bile boje sa sajma na rivi

  oko 1 godine prije
 • (Gost_5209)

  Super..

  oko 1 godine prije
 • (Gost_5353)

  A ko ce tu doc svi idu u St...u nas mogu fritule i bakalar za penziće u podne i veselo

  oko 1 godine prije
 • (Gost_1150)

  Super, bravo! Da napokon i Kastila malo ozive i osjete adventski ugođaj...

  oko 1 godine prije
 • (Gost_8229)

  Hahahahahaha dugo nisan cuja bolji vic hahahahahaha da nije zalosno bilo bi presmjesno hahahahahehehehe. Ako vam je daleko otic u neki normalni grad vidite bar na internetu da vam se ljudi ne smiju. Malo je bilo sta ste ismijani dosad, bravo samo naprid...

  oko 1 godine prije
 • (Gost_6127)

  dajem podršku ovoj i sličnim inicijativama, jer od nečeg se mora počet, jer ne mogu svu u Split, a ti goste zadrži taj sarkazam za sebe, jer ljudima triba dat volju, mogućnosti i ostvarit neke nove tradicije, nije ni u Splitu odmah to saživilo, na početku nje bija baš neki pretjerani interes, a sad svi ih jedva čekamo, znači Kaštila samo naprid

  oko 1 godine prije
 • (Gost_6143)

  "dajem podršku ovoj i sličnim inicijativama, jer od nečeg se mora počet, "

  Je, ali triba znat, a ne glumit turističkoga stručnjaka, a razumit se u to ka marica u krivi quratz.

  oko 1 godine prije
 • (Gost_4632)

  Puna podrška organizatorima i korisnicima! Doć ćemo, kao i svake godine!!!

  oko 1 godine prije
 • (Gost_3487)

  Ideja super ali molimvas kod odbira muzike nemojte onog jadnog Marina Terziju jer toje recitacija a ne glazba zamije covika ali ga vrime pregazilo bez uvrede

  oko 1 godine prije
 • (Gost_3110)

  Ukradeni projekt Akcije Mladih...

  oko 1 godine prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara