U ORGANIZACIJI GD CK KAŠTELA I MD CK LUKŠIĆ
Akciji darivanja krvi ovog petka u Vitturiju u Kaštel Lukšiću odazavalo se 36 darivatelja krvi od toga ih je šest odbijeno,a trideset ih je krv darovalo.

Darivatelji su:

Barun Josip, Bašić Ante, Bašić Mario, Bikić Teo, Biliškov  Ivan, Deanković Hrvoje, Deković Blaženko, Gotovac Ivan, Grgurić Patrik, Jakovac Marija, Jurić Mate, Katić Ilija, Krišto Marko (prvi put), Marinčić Davor, Martinić Pero, Matković Blaženko, Milanović Mara, Pavlović Lucija, Perišić Romano, Rabadan Uroš, Raca Mile, Radić Mijo, Rapić Darko, Tomaš Boško, Tripolski Aniko, Vranješ Blago, Zokić Matko, Ćurković Ivan ( prvi put), Čić Boško i Đikić Mario.

Foto: Ivana Topić


KOMENTARI:

Stari Komentari (6)

 • (Gost_5160)

  Svaka čast!Bravo za sve koji su se odazvali akciji a bravo i za portal koji je popratio ovu humanu akciju.Imena darivatelja,nekoliko fotografija je sasvim pristojno.Samo tako nastavite.

  oko 6 mjeseci prije
 • (Gost_4110)

  Bravo ,svaka čast

  oko 6 mjeseci prije
 • (Gost_207)

  Ovo su ljudi pravi, o njima treba pisati, oni su dokaz da "čovjek" nije nestao. A ne stalno gradonačelnika slikati i klanjati mu se, a za što. Bravo davaoci i neka vas zdravlje i sreća u životu prati.

  oko 6 mjeseci prije
 • (Gost_5103)

  a di su franjini vjencopolagači?

  oko 6 mjeseci prije
 • (Gost_1242)

  Zafibrali

  oko 6 mjeseci prije
 • Darivatelj (Gost_6029)

  S gušton san da krv ka i uvik, ali izložba me satrala. Ne znan je li organizator muzej ili neko drugi, ali dajte molim vas. Ipak je ovo dvorac i ne bi baš svako triba ovde izlagat.

  oko 6 mjeseci prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara