hren
 

ZABAVITE SE I POLOŽITE ISPIT ZA KARIĆ
Oldtimer moto klub „Aria“ iz Kaštel Sućurca i ove godine organizira već tradicionalni, 13. po redu „Mašokarić“ i otvoreno prvenstvo Dalmacije, koji će se održati 26. prosinca,  sa startom ispod Topa, na Glavici u Sućurcu.

Prijave ekipa za ovu već pomalo zaboravljenu „disciplinu“, koju ekipa iz OMK „Adria“ uspiješno vraća u život, primaju se na mobitel 091/5060-710 (Zagor), a najbolje očekuju i nagrade – 100.000 lipa i velika balinjera za prvo mjesto, 20 000 lipa i srednja balinjera za drugo, te 10 000 lipa i mala balinjera za treće mjesto.

Uz obavezno korištenje kaciga, svi sudionici „Mašokarića“ imaju mogućnost i položiti ispit za karić, kao i zabaviti se uz blagdansku spizu i domaću pismu, pa organizatori ovim putem pozivaju i svoje sumještane koji imaju sluha i sviraju neki instrument ili prave dobre kolače i vino, da im se pridruže i budu donatori ovogodišnjeg „Mašokarića“.

Sve dodatne informacije, osim na  gore navedeni broj mobitela, mogu se dobiti i na http://oldtimerklubadria.blog.hr  te  http://www.facebook.com/omkadria.kastelsucurac.


KOMENTARI:

Stari Komentari (1)

  • (Gost_1736)

    bit će veselo u Mašogradu

    oko 3 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij