Ove je nedjelje u Kaštel Gomilici održana Osnivačka skupština Gradske organizacije Akcije mladih grada Kaštela. Za predsjednika Gradske organizacije  izabran je Tomislav Bralić, za potpredsjednicu Ana Ljubica, a za tajnicu Jelena Bakotin.

Ovom prilikom izabrani su i članovi predsjedništva, a to su Jure Ugrina i Mirko Katić.

Predsjednik ogranka, Tomislav Bralić  u svom govoru je izrazio zadovoljstvo zbog osnivanja  Akcije mladih na području našeg grada te se zahvalio stranačkim kolegama na ukazanom povjerenju.

- Akcija mladih kao stranka koja se zalaže za promjene usmjerene prema boljitku te kao stranka koja brine o ekološkim pitanjima i poštuje različitosti, zasigurno će donijeti bolju budućnost ovom gradu - istaknuo je Bralić.

Ana Ljubica i Jelena Bakotin u svojim govorima osvrnule su se na probleme u gradu, prvenstveno  na nezavidan položaj  djece i mladih, kojima ova gradska vlast svojim maćehinskim odnosom prema njima samo olakšava odluku o odlasku „trbuhom za kruhom“.

Svi zajedno su istaknuli da ih čeka veliki posao, ali da će sve učiniti da njihov grad bude onakav kakav zaslužuje biti.


KOMENTARI:

Stari Komentari (8)

 • (Gost_4384)

  Ajde da vidimo i te heroje

  oko 11 mjeseci prije
 • (Gost_2178)

  ovo je akcija zrilih

  oko 11 mjeseci prije
 • (Gost_3123)

  Much talk, no acts

  oko 11 mjeseci prije
 • (Gost_5133)

  Super mi je ovaj u tuti. Dovoljno govori o tome koliko poštuje osnivanje stranke! Hahahaha

  oko 11 mjeseci prije
 • (Gost_9114)

  Interesantna je činjenica da odjelo čini čovika. Puno je u vladi sa kravatom pa su nam državu doveli do ruba. Pustimo mlade da pokažu svoje jer mislim da odjelo i nije bitno da sutra nama bude bolje. Mladi opustite se jer mi stari nismo mogli.

  oko 11 mjeseci prije
 • (Gost_9831)

  Odijelo ne čini čovjeka. Čini ga kultura i obrazovanje. Ne mislim obrazovanje stečeno u Mostaru.

  oko 11 mjeseci prije
 • (Gost_2273)

  Ja virujen da bi mladi puno dobro radili..neki su se vec i dokazali ali ko ce hdz utvrdu razbit u ovin kastilin..samo naprid ako nece sad bit ce jedan dan

  oko 11 mjeseci prije
 • (Gost_6143)

  A neznam baš da će odjelo lopova proglasit nevinim. Reka je velečasni Sudac onaj ko nema unutra netriba gledat ni vani. Ali neka pokušajte hdzeju pomrsit bar planove.

  oko 11 mjeseci prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara