Croatian English French German Italian Spanish

 

VESELO I BLAGDANSKI
Djeci najdraži svetac, sveti Nikola, u utorak 6. prosinca, točno u podne stiže u odjel Gradske knjižnice u Kaštel Sućurcu, čime će ujedno biti svečano otvorena „Adventska i božićna priča u GKK“.

Sveti Nikola ovom će prilikom djecu darivati slatkišima, a mlada pjevačka zvijezda, Lana Rubelj svojim će glasom upotpuniti cijeli doživljaj. Uz Lanu, nastupit će i mladi recitatori Anton Jerkunica, Roko Jerkunica, Nevena Kovač i Matej Ljubenkov, dok će program voditi Roko Kraljević.

Svi koji ovom prigodom dođu u knjižnicu imat će priliku pogledati predvorje knjižničnog odjela, za čije je uređenje u adventskom i božićnom ugođaju zaslužna Anamarija Kelava, a predvorje će do 5. siječnja biti mjesto svakodnevnog druženja uz čitanje i pričanje adventskih i božićnih priča, izradu božićnih ukrasa, kreativnih literarnih i likovnih radionica.

Tijekom cijelog prosinca, u svim odjelima GKK održavat će se prigodne kreativne radionice u sklopu kojih će biti izrađivani božićni ukrasi, igraonice za djecu u sklopu kojih će se najmlađi članovi knjižnice upoznati sa svetim Nikolom i svetom Lucijom uz pjevanje adventskih i božićnih pjesama, pričaonice u sklopu kojih će biti čitane najljepše slikovnice i priče na temu Božića, a bit će organizirane i edukativne projekcije crtanih filmova.


KOMENTARI:

Stari Komentari (8)

Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara