hren

Svečano otvorenje „Adventske i božićne priče“ uz dolazak sv. Nikole, koje je u utorak, na blagdan sv. Nikole, održano u odjelu GKK u Kaštel Sućurcu, privuklo je brojne roditelje i djecu, koja su poželjela popričati sa svecem, koji im je u noći uoči svog blagdana “u bičvicama” ostavio poklone.

U prigodnom programu nastupili su: finalistica emisije „Zvjezdice“ Lana Rubelj, Roko Jerkunica i Nevena Kovač, dok je program vodio Roko Kraljević.

Nakon pozdravne i uvodne riječi ravnateljice GKK Renate Dobrić, koja je pozdravila sve nazočne te uputila zahvalu svim sponzorima, pokroviteljima i medijskim promotorima te nakon pozdravne riječi dogradonačelnika Zorana Bonacina, svečano je predstavljeno predvorje knjižničnog odjela, za čije je uređenje u adventskom i božićnom ugođaju zaslužna gđa. Anamarija Kelava, te generalni sponzori: NIRD d.o. o. i Ribola d.o.o.

Sućurački knjižnični adventsko-božićni kutak će u vremenu od 06. 12. 2016. do 05. 01. 2017. svakim radnim danom postati mjesto svakodnevnog druženja članova Knjižnice uz čitanje i pričanje adventskih i božićnih priča, izvedbe igrokaza, izradu božićnih ukrasa, kreativnih literarnih i likovnih radionica, koje će ujedno tijekom prosinca biti održavane i u svim ostalim odjelima GKK.

Po završetku glazbenog dijela programa, u sklopu kojega je Lana Rubelj svih rasplesala pjevajući božićne pjesme, najveću radost među okupljenima izazvao je sv. Nikola, s kojim su sva djeca htjela popričati i zahvaliti mu na darovima koje im donio prethodne noći. Nakon što je sv. Nikola i službeno otvorio “Adventsku i božićnu priču u GKK” uz predstavljanje predvorja, kojega je i ove godine u božićnom ugođaju nadahnuto uredila suradnica GKK gđa. Anamarija Kelava, te nakon što je brojnoj nazočnoj djeci rekao kako “moraju biti dobri i slušati roditelje, bake i djedove, te kako moraju izići na zrak igrati se, a ne stalno gledati u ekrane mobitela i računala”, sveti Nikola ih je sve nagradio slatkišima.

Popis radionica s vremenom održavanja adventskih i božićnih radionica svi zainteresirani mogu provjeriti na plakatu te na službenoj stranici GKK www.gkk.hr i Facebook stranici GKK.

Osim toga, svi novi članovi, koji se u GKK učlane u vremenu od 06. 12. 2016.- 05.01.2017. sudjeluju u nagradnoj igri.

Foto: Ante Majić (PGK)


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij