Croatian English French German Italian Spanish

 

PO PRVI PUT U KAŠTELIMA
Ako se po jutru dan poznaje, onda je realizacija ideje o prvom kaštelanskom Božićnom gradu s kućicama koje nude ugostiteljsku ponudu, pun pogodak, jer svi koji su pristigli u subotu navečer na brce u Kaštel Stari, glazbu, hranu, piće i atmosferu ocijenili su ocjenom odličan.

Cijelo događanje službeno je otvorio zamjenik gradonačelnika Zoran Bonacin, koji je nazočnima poželio dobar provod u danima pred nama, sve do blagdana Sveta tri kralja, kada je planirano zatvaranje Božićnog grada.
Ustvrdivši da je Grad u ovaj projekt ušao sa srcem, Bonacin je pozvao Kaštelane, ali i stanovnike susjednih gradova i sve ostale da dođu u Božićni grad i osjete pozitivnu atmosferu.

U šest kućica, koliko ih je postavljeno ove prve godine, ugostitelji su ponudili različite delicije i bogat izbor pića, uz nezaobilazne kobasice i kuhano vino, no i jela i pića „s okusom“ Kaštela.
I sa pozornice je ove večeri stigla prava poslastica, koju su za publiku pripremili članovi grupe Pink Panther, a u njoj je bilo najviše popularnog rocka, ili kako su mnogi kazali, glazbe koja odgovara svim generacijama i različitim glazbenim ukusima.

Osim ugostiteljske ponude na brcu u Kaštel Starom, u obližnjoj kući, svoje su mjesto našle i kaštelanske udruge, koje svim posjetiteljima Božićnog grada nude različite suvenire i različite  autohtone kaštelanske proizvode.

- Ugodno smo iznenađeni kako atmosferom tako i ponudom, glazba je super, cijene prihvatljivije nego u nekim drugim mjestima pa možemo zaključiti kako je ovaj Božićni grad pun pogodak, o čemu govori i broj ljudi koji su večeras ovdje došli. Sve je super, super, super – bili su neki od komentara posjetitelja ove večeri, od kojih je većina kazala kako će nastojati svake večeri makar na kratko doći i uživati u druženjima.

U vrijeme trajanja Božićnog grada, uz ugostiteljsku ponudu najavljena je i dobra glazbena ponuda, pa će tako tijekom četiri subote Grad organizirati koncerte kaštelanskih grupa, a u svim ostalim danima za zabavu će biti zaduženi ugostitelji, koji su najavili predstavnike većine popularnih glazbenih žanrova, od techna i rocka do klapske pisme.

Foto: Ivana Topić (PGK)


KOMENTARI:

Stari Komentari (38)

Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara