hren
 

PRIJAVE DO 15. SIJEČNJA
Nakon objave javnog poziva za predlaganje programa u socijalnoj skrbi, zdravstvenoj zaštiti i za udruge proistekle iz Domovinskog rata, Grad Kaštela objavio je i natječaj za predlaganje programa i projekata u kulturi za 2017. godinu, koji je otvoren do 15. siječnja slijedeće godine.

Za ovu svrhu planirano je ukupno 1.400.000 kuna, a sufinancirat će se programi i projekti u glazbenoj, glazbeno – scenskoj i plesnoj djelatnosti, kazališnoj, knjižno, nakladničkoj i knjižničkoj djelatnosti, u muzejskoj, likovnoj, filmskoj i izložbenoj djelatnosti, za manifestacije te zaštitu i obnovu kulturne i prirodne baštine.

Natječajnu dokumentaciju potrebno je poslati poštom ili donijeti osobno u Pisarnicu Gradske uprave na adresi Grad Kaštela, Upravni odjel za društvene djelatnosti i opće poslove, Braće Radić 1, Kaštel Sućurac 21212 ( s napomenom ZA NATJEČAJ U KULTURI)
Prijave je potrebno podnijeti na odgovarajućim obrascima, a one koje nisu ispisane računalom na odgovarajućem obrascu i dostavljene u tiskanom obliku u navedenom roku te kojima nedostaje neki od traženih priloga, odnosno obrazaca, neće se razmatrati.

Tekst natječaja možete pogledati OVDJE, a upute OVDJE

Potrebni obrasci:
Obrazac 1- Prijava na natječaj za kulturu 2017.
Obrazac 2- Proracun projekta
Obrazac 3- Izjava o partnerstvu
Obrazac 4- Izjava o nepostojanju dvostrukog financiranja projekta
Obrazac 5- Izjava o ispunjenju obveza iz prethodnih ugovora
Obrazac 6- Izvještaj o realizaciji projekta
obrazac-7-prijedlog-ugovora-o-financiranju
Obrazac 8 – procjena kvalitete prijavljenih projekata

 

KOMENTARI:

Stari Komentari (1)

  • domači (Gost_2160)

    Vi brinete o socijalnoj skrbi ,Izbacite podatke iz zavoda za zapošljavanje koliko ima nezaposlenih bez ikakvih prihoda eto njima ste mogli dati bonove ,

    oko 2 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara