hren
 

Dana 27.prosinca Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku objavilo je Poziv za prijavu projekata usmjerenih unaprjeđenju kvalitete života starijih osoba putem organiziranih dnevnih aktivnosti u lokalnoj zajednici u okviru raspoloživih sredstava Državnog proračuna za 2017. godinu s pozicija Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Opći cilj ovog Poziva je podržati projekte koji pridonose provedbi Strategije socijalne skrbi za starije osobe u Republici Hrvatskoj za razdoblje 2014.-2016. s ciljem uključivanja starijih osoba u život zajednice i sprječavanje institucionalizacije.
Posebni cilj Poziva je organiziranje dnevnih aktivnosti za starije osobe koje su prilagođene potrebama i interesima starijih osoba koje žive u lokalnoj zajednici u kojoj se navedene aktivnosti provode, kao i širenje ovih usluga na područjima na kojima iste nisu dostupne.

Na Poziv se mogu prijaviti udruge, domovi socijalne skrbi i druge pravne osobe koje obavljaju djelatnost socijalne skrbi.

Ukupno planirana vrijednost Poziva je 3.500.000,00 kuna.
Najmanji iznos financijskih sredstava koji se može dodijeliti po pojedinom projektu putem Poziva je 30.000,00 kuna a najviši 80.000,00 kuna.

Rok za podnošenje prijava je 30. siječnja 2017. godine.

Obrasci potrebni za prijavu projekta, zajedno s Uputama za prijavitelje, dostupni su na mrežnim stranicama:
• Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku(www.mdomsp.hr)
• Zaklade „Kajo Dadić"(http://www.zaklada-dadic.hr)


KOMENTARI:

Stari Komentari (2)

  • (Gost_6218)

    Pocetak drustvenog rada denisa bio je angazman oko starcadi u kastelima. Mozda on ima projekt koji nije realizirao do kraja jer je dogura do polozaja dogradonacelnika.

    oko 3 godina prije
  • (Gost_3148)

    Oko tuševa na plažama stavit cca 50 metara cijevi ispod betona i tek onda spojit je na tuš. Voda u plitko postavljenoj cijevi bi se više nego dovoljno ugrijala u ljetnim mjesecima. Prije ulaska u more tuširat se mlakom vodom bila bi idealna prevencija protiv srčanog udara kojem su sklone starije osobe.

    oko 3 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara
 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij