Croatian English French German Italian Spanish

 

Prema podacima Državnog hidrometeorološkog zavoda jutros je u sedam sati u Kaštelima, točnije u zračnoj luci izmjereno - 5,1 stupanj. U isto vrijeme temperatura na Marjanu bila je -4,5 stupnjeva, na Sv. Juri -17,3, -5,2 stupnja izmjereno je u Šibeniku i u Sinju. Najhladnije jutros u sedam sati bilo je na Osiječkom aerodromu gdje je izmjereno -20,7 te u Kopačkom ritu gdje je kazaljka na termometru pokazala čak - 21,9 stupanj.

Prognoza vremena za danas

U većini krajeva unutrašnjosti umjereno do pretežno oblačno mjestimice uz malo snijega. Na istoku zemlje i na Jadranu djelomice sunčano, a na sjevernom dijelu uz više oblaka može pasti pokoja pahulja snijega. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeverozapadni. Na Jadranu umjerena, ponegdje i jaka bura i tramontana, još mjestimice s olujnim udarima, osobito na jugu. Najviša dnevna temperatura od -7 do -3, na Jadranu od -1 do 4 °C.

Prognoza vremena za sutra

I dalje vrlo hladno. Bit će djelomice, na Jadranu i pretežno sunčano. U unutrašnjosti povremeno oblačnije, a ponegdje može pasti i poneka snježna pahulja, osobito u gorju te u Slavoniji. Vjetar većinom slab, na Jadranu uglavnom umjerena, povremeno i jaka bura i tramontana. Jutarnja temperatura od -12 do -7, lokalno može biti i osjetno niža, a na Jadranu od -5 do 0. Najviša dnevna od -6 do -1, na Jadranu 0 do 5 °C.


KOMENTARI:

Stari Komentari (8)

Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

Vezane vijesti