hren
 

IZ SOLINA CIJELOM HRVATSKOM
Udruga hrvatskih branitelja liječenih od PTSP-a Solin pokrenula je humanitarnu akciju «Vukovar živi 365 dana», koja će se provoditi od 25. siječnja do 10. travnja, pod sponzorstvom Ministarstva branitelja i pokroviteljstvom predsjednice države, Kolinde Grabar Kitarović.

Akcija je namijenjena najugroženijem stanovništvu Vukovara, koje su životne okolnosti dovele u teško financijsko, zdravstveno i materijalno stanje. Tijekom akcije se mogu donirati različiti predmeti i potrepštine te novac, a po završetku akcije prikupljeno će biti uručeno Udruzi djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata, čiji će članovi to dalje proslijediti potrebitim obiteljima.

Na popisu onog što je najpotrebnije nalazi se nekvarljiva hrana, higijenske potrepštine, dječja hrana, pelene, bezglutenska hrana i slično.

Oni koji žele donirati novac to mogu uraditi uplatom na račun kod Erste banke HR1024020061500047230

Za sve informacije o načinu i mjestu dostave donacija zainteresirani mogu nazvati predsjednika udruge organizatora, Momira Stojanca na mobitel 092 160 26 26 ili glavnog koordinatora akcije Predraga Mišića na mobitel 098 907 65 82.

- Do sada se odazvalo preko 180 braniteljskih udruga, e civilne udruge, škole i vrtići po cijeloj Hrvatskoj. Molimo vas da podržite našu akciju i pomognemo potrebitim obiteljima. Pokažimo još jednom koliko je naše srce veliko – poručili su organizatori.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij