Problem sa nedostatkom parkinga ali i kulture parkiranja u Kaštelima priča je koju svi znamo već duže vrijeme. Parkira se po nogostupima, u ulicama gdje je parkiranje zabranjeno,čak i po rivama koje bi trebale biti namijenjene isključivo pješacima. Kratku priču i fotografije koje nam je poslao čitatelj prenosimo vam u cijelosti.

- Ovo je stvarno sramota da u Majurini u Lukšiću ne možeš proći kroz ulicu jer su uzorni građani parkirali na ulici jer nemaju svoje parking mjesto. Teško im je odvojit od svog vrta koji se nalazi tik do ulice. Pa gdje je hrvatska policija sada, gdje su ti koji kazne pišu? - navodi ljutiti građanin.

Odgovor na njegovo pitanje, kao i slične upite brojnih građana, mogli smo iščitati iz nedavnih odgovora koje smo primili iz Gradske uprave Kaštela u rubrici "Vi pitate, nadležni odgovaraju", a glasi otprilike ovako... Možete zvati gradskog prometnog redara ali samo u njegovo radno vrijeme od ponedjeljka do petka i to ne u prvom i posljednjem satu jer tada se priprema za posao ili odlazak kući, naravno, ne zovite ni u vrijeme marende jer svi koji rade imaju pravo na dnevni odmor i okrjepu. U ostalom vremenskom periodu tijekom radnog dana kao i u vrijeme vikenda zovite policiju na 192.

Vaše kritike ali i pohvale šaljite nam mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Foto: Čitatelj


KOMENTARI: