SVIJEĆE ZA UMIRUĆI GRAD
I dok je dio građana Kaštela proteklih dana slavio Dan grada sudjelujući u manifestacijama organiziranima za ovu prigodu, članovi Akcije mladih Kaštela izrazili su svoje nezadovoljstvo proslavom, ustvrdivši da razloga za slavlje u Kaštelima nema.

Oni su, prije početka koncerta Miroslava Škore, nezadovoljni svime što se događa, pred dvoranom u Kaštel Starom razvili transparent na kojem je pisalo „Zašto umire moj grad? HDZ zna“ te su upalili desetak svijeća.

- Smatramo da u našem gradu u ovom trenutku nema razloga za slavlje. Život mladih je na marginama, mnogi su odselili iz Kaštela i Hrvatske u potrazi za egzistencijom. Hitno su nam potrebni koraci da život u Kaštelima bude dostojan svakog čovjeka, da se maldima osigura budućnost, a slavlja treba ostaviti za neka bolja vremena. Da bi stvorili promjene u kvaliteti života, nužne su promjene na političkom vrhu, a ne da nam grad i dalje vode oni koji su ga doveli u ovakvu situaciju. Potrebni su nam novi, mladi i stručni kadrovi – kazali su iz Akcije mladih, predvođeni predsjednikom Tomislavom Bralićem.

Kako su naglasili svijeće su upalili za dušu svog grada, koji sve brže umire, a tim činom željeli su upozoriti da je došao krajnji čas za promjene i konkretna djela.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij