hren
 

POTPORE U TURIZMU NA PODRUČJU SPLITSKO- DALMATINSKE ŽUPANIJE ZA 2017. GODINU
Pravo na potporu može ostvariti pravna i fizička osoba koja pruža uslugu smještaja u sobama, studio apartmanima, apartmanima, kućama za odmor i to isključivo za postojeće objekte kako bi podigli kvalitetu objekta

Potpora podrazumijeva dodjelu namjenskih, bespovratnih novčanih sredstava iz proračuna Splitsko-dalmatinske županije u cilju poticanja podizanja kvalitete i konkurentnosti privatnog (obiteljskog) smještaja uz afirmaciju Splitsko-dalmatinske županije kao jedne od vodećih turističkih destinacija u RH, do 50% iznosa opravdanih troškova, a najviše do 30.000,00 kuna.

Iznajmljivači koji uz usluge smještaja imaju dodatni obrt ili tvrtku koji posluju na dodatnoj turističkoj ponudi ili Ugovor o poslovno-tehničkoj suradnji s obrtima, tvrtkama ili Obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima (OPG) s kojima pružaju dodatnu turističku ponudu i/ili prodaju i prezentaciju hrvatskih proizvoda imaju pravo na potporu do 50.000,00kn, a što maksimalno iznosi do 50% iznosa
opravdanih troškova.

Na Natječaj se mogu prijaviti isključivo pravne i fizičke osobe koje pružaju uslugu smještaja u objektima za domaćinstvo na području Splitsko-dalmatinske županije, a natječaj je otvoren do 20. ožujka 2017. godine.

Cijeli tekst Javnog poziva pogledajte OVDJE, a više informacija pogledajte na web stranicama Splitsko-dalmatinske županije.


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij