hren
 

ROK DO 6. SVIBNJA
Turistička zajednica Grada Kaštela i Organizacijski odbor kaštelanskog Praznika cvijeća, eko natjecanja odgojno – obrazovnih ustanova i natjecanja za najljepši kaštelanski perivoj, uputili su poziv na prijavu svim zainteresiranim građanima i ustanovama koji žele sudjelovati u ovogodišnjoj akciji Lipa su lipa moja Kaštela te se predstaviti na Prazniku cvijeća i natjecanjima za najljepši okoliš.

Tema ovogodišnjeg 17. Kaštelanskog praznika cvijeća je „Kaštila u cviću“, a održat će se u dvorcu Vitturi u Kaštel Lukšiću od 12. do 14. svibnja.
Postavljanje izložaka planirano je dan prije otvaranja, a raspremanje u dvorcu Vitturi, dan nakon zatvaranja Praznika cvijeća. Organizatori osiguravaju stolove, a izlagači snose troškove dopreme, postave te sami ističu natpis tvrtke i osmišljavaju i aranžiraju svoj dio izložbenog prostora i organiziraju prodaju. U dane izložbe prostor će biti čuvan, a izložbeni prostor se ne naplaćuje.

Izlagači se mogu natjecati u slijedećim kategorijama :
1. Rezano cvijeće
2. Dendrološko bilje i lončanice
3. Cvjetni aranžmani, ikebane, suho cvijeće
4. Umjetnički predmeti i originalni suveniri na temu cvijeća i plemenitog drva 
5. Natjecanje florista

Izloške će ocijeniti ocjenjivački sud, a rezultati natjecanja bit će objavljeni na zatvaranju manifestacije, 14. svibnja u parku Vitturi.
Zainteresirani prijave za izložbu trebaju dostaviti na obrascu PRIJAVA na adresu Turistička zajednica Grada Kaštela, dvorac Vitturi, Brce 1, 21215 Kaštel Lukšić do 6. svibnja, a do tog datuma mogu se poslati i putem faxa na broj 021 227 933 ili e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Turistička zajednica i Organizacijski odbor pozvali su i sve svoje sugrađane, fizičke i pravne osobe da se uključe u 26. natjecanje za najljepši kaštelanski perivoj te da kandidiraju zanimljive i lijepe lokalitete u Kaštelima i Kaštelanskoj zagori za najljepše okućnice, perivoje,2¸ balkone, stare balature, okoliš poslovnog objekta ili ustanove.

Rok za prijavu na natjecanje je također 6. svibnja na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili tel.021/227-933.

Sve dodatne informacije o akciji Lipa su lipa moja Kaštela, Prazniku cvijeća ili natjecanjima mogu se dobiti pozivom na tel. 021 228 355 – Turistička zajednica Kaštela, direktorica Nada Maršić.


KOMENTARI: