hren
 

U ORGANIZACIJI TROKUTA MLADIH
Udruga Trokut mladih Kaštela vas poziva na 8. po redu akciju čišćenja Kozjaka koja će se održati u subotu, 22. travnja, prigodno za Dan planeta Zemlje. U sklopu Akcije predavanje će održati dr.sc. Juraj Kamenjarin iz eko-aktivističke udruge Krizni eko kaštelanski stožer (KEKS), i to na temu bioraznolikosti i važnosti očuvanja brda Kozjak.

Sve koji žele sudjelovati u akciji udruga poziva da im se pridruže od devet sati na početku vatrogasnog puta u Kaštel Starom (rampa ispod Malačke), nakon čega će se svi pristigli volonteri organizirati u manje grupe te raspodijeliti po najkritičnijim lokacijama.

Mole se svi zainteresirani da ponesu udobnu odjeću i obuću, a članovi Trokuta će svima osigurati potreban alat za rad, hranu i piće.

Pozivaju se svi građani Kaštela, a i šire, da kroz ovu akciju daju svoj doprinos čišćenju i očuvanju predivnog Kozjaka – pluća našeg grada. Prijave se primaju na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. U slučaju lošeg vremena akcija će se odgoditi.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij