hren
 

OD PETKA DO NEDJELJE
U sklopu akcije „Lipa su lipa moja Kaštela“, ovog petka, 12. svibnja, u dvorcu Vitturi u Kaštel Lukšiću, s početkom u 19 sati, upriličit će se svečano otvaranje 17. Kaštelanskog praznika cvijeća.

Na svečanosti otvaranja nastupit će sopranistica Antonija Teskera, a svi gosti imat će priliku razgledati postavljene cvjetne instalacije, različite kompozicije, reznice, dendrološki materijal, originalne umjetničke radove i aranžmane. Izlošci će se moći razgledati do nedjelje, 14. svibnja.

U subotu, u 18.30 sati, održat će se još jedna cvjetna povorka u kojoj će sudjelovati djeca kaštelanskih vrtića, plesni klub K7, Kaštelanske mažoretkinje, Mažoretkinje grada Kaštela i glazbari Birnja.
Cvjetna povorka uputit će se od Kulturnog centra, kroz centar Kaštel Lukšića do perivoja Vitturi.

Zadnjeg dana manifestacije, u nedjelju, 14. svibnja, u 19 sati, u perivoju Vitturi bit će organizirano zatvaranje Kaštelanskog praznika cvijeća, na kojem će, uz zabavno – glazbeni program biti dodijeljene diplome i nagrade sudionicima manifestacije, kao i najboljima u natječajima za najbolje kaštelanske okućnice, balature te okoliše privrednih subjekata i odgojno – obrazovnih ustanova.


KOMENTARI: