hren

IZ KANTUNA O SVEMU, SVAČEMU I SVAKOME
Što  je to OBITELJ? Jel' to moja vagina i mužev mi penis? Jel' to samo taj patrijarhat ili matrijarhat? Jel' stvarno strelica i križić kao simboli te superturboidealne kombinacije čine ono nešto? - OBITELJ.

Je li obitelj i ono kad pijani tata siluje mamu i udari je dva puta preko lica, istom onom rukom na kojoj mu sjaji vjenčani prsten? A ona šuti i pudera se najgušćim puderom – jer je „dobra žena“.
Ili kad mama ide " na manikir" a zapravo u Jozinom autu na Malački propuhuje kanale?
Je li obitelj ono kad tata i mama ne znaju ni koje im dijete razred ide, ni što voli, ni razmišlja li o samoubojstvu? Ma sigurno je, jer u kući je i penis i vagina. Vulgaris.

Je li obitelj kad On nju i Ona njega konstantno lažu i ne podnose se, jer su se oženili radi "droba", ili jer je tako "čača reka".
Je li obitelj ono kad se ne mogu gledat jutrom, jer je to odavno nekakvo podnošenje a ne ljubav, a ne obitelj?
Kad se sva komunikacija svela da ispeglane košulje, pečenu kokoš nedjeljom i optužbe pod plahtama.
U ime vagine i penisa, o čemu je ovdje riječ??

OBITELJ je svetinja. Podrška. Razumijevanje. Oslonac. Zavjetrina. Povjerenje. Riznica blaga. Topla dekica. Obitelj je ono što nas puni, hrani, njeguje dušu, daje nam krila za rast u svim smjerovima. Obitelj je ono u što vjerujemo, čemu se uvik rado vraćamo. Obitelj je tamo gdje nas prihvaćaju.
Iako je meni ta kombinacija penisa i vagine pod istim krovom sasvim super i ok,zašto bi mi smetalo ako nekome nije?
Svatko ima pravo stvoriti svoje gnijezdo. i svatko ima pravo iz gnijezda odletjeti. I nije rješenje sjediti doma i ne dati svoj glas. To nikad nije rješenje. Zbog takve apatije i raznoraznih kuco stavova tu smo gdje smo.
I bez obzira na razna kvazi moralna pitanja,uplitanje svetih zakona i inih pizdarija, zamislite samo na jedan trenutak,da vam nekakav zadrti narod odlučuje o načinu na koji ćete živjet svoju ljubav i stvarati vlastito gnijezdo. Gnijezdo na koje svi imaju pravo. Stvarati ga po svojim potrebama i po potrebama izići iz njega.

Obitelj. Topli pokrivač koji otopi svaki mraz. Pletivo ispleteno uspomenama, poljupcima, oprostima. Mekoća postojanja. Međusobno maženje snovima dok se ne zapetljaju i srastu u jedan.
Miris apsolutne bitnosti u nečijem oku.
Obitelj. U svim svojim oblicima čijim venama kola ljubav i poštovanje.

Vjerujem da baštinite sve blagoslove takvog dobra. Jedan na jedan ili jedan na stotine, tako je nevažno, dok god osjećate tu mekoću postojanja u nazubljenom svijetu.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij