hren
 

U VITTURIJU I POKRAJ NJEGA
Dva događanja obilježit će ovaj petak, 11. kolovoza u Kaštel Lukšiću, izložba slika i skulptura Damira Markulina u organizaciji Grada Kaštela te tradicionalna ribarska fešta koju pripremaju članovi PŠD Galeb.

Ribarska fešta za sve

Pomorsko športsko društvo Galeb priprema tradicionalnu ribarsku feštu, koja će se održati pokraj dvorca Vitturi, a početak fešte je u 20 sati.
Lukšićki ribiči za svoje goste pripremat će tunjevinu, crni rižot, kozice, srdele i dagnje, a osigurt će i dovoljno hladnih pića.
Za zabavu uz popularnu glazbu bit će zadužena grupa Barbarosa.

Kako su kazali organizatori, ovo je prava prigoda da se svi opuste i zabave te na koji sat zaborave ove ljetne vrućine u ugodnom ambijentu centra Lukšića.

Izložba u Vitturiju

U izložbenom prostoru dvorca Vitturi u 21 sat, bit će upriličeno otvaranje izložbe slika i skulptura Damira Markulina, koja nosi naziv „Oči pune neba“. U programu otvaranja sudjelovat će mlada klaviristica Marija Maras, klapa Neverin i pjesnik Ante Nadomir Tadić Šutra.

Bit će izloženo nekoliko deetaka eksponata iz tri autorova ciklusa, biblijskog i novozavjetnog, domovinskog te emotivno-duhovnog.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij