hren
 

Povodom blagdana Svetog Mihovila, zaštitnika policije, gradonačelnik Denis Ivanović zajedno sa zamjenicom Jadrankom Matok Bosančić organizirao je prijem za najboljeg policajca 2017. iz PP Kaštela.

Riječ je o policijskom službeniku Vinku Jukiću koji je policiji pristupio kao prvi hrvatski redarstvenik prije 27 godina, prošao je bojišta, godinama je bio službenik na terenu, a trenutno radi na poslovima za nezakonite migracije. Dobio je priznanje zbog iskazane iznimne profesionalnosti i ustrajnosti u obavljanju poslova policijskog službenika, čime je znatno pridonio povećanju učinkovitosti i ugledu policije u cjelini, te dao ogledni primjer proaktivnog postupanja ostalim policijskim službenicima.

– Hvala gradonačelniku na ovome priznanju, hvala načelniku postaje što me je predložio za najboljeg policajca ove godine. Sretan sam, ovo mi puno znači i daje mi još veći motiv za rad u budućnosti – istaknuo je nagrađeni policijski službenik Vinko Jukić.

Načelnik PP Kaštela Marino Dražin upoznao je predstavnike Grada Kaštela sa stanjem sigurnosti. Analizirajući statističke pokazatelje došao je do zaključka da je stanje sigurnosti u Kaštelima povoljno.

– Već nekoliko godina nastavlja se trend pada broja kaznenih djela. U odnosu na isto razdoblje prošle godine u Kaštelima je takvih djela oko 20 posto manje. Dakle, ove godine je ukupno 227 kaznenih djela, a prošle godine ih je bilo 265. – poručio je načelnik PP Kaštela.

Gradonačelnik Ivanović čestitao je nagrađenom policajcu i pohvalio je rad službenika PP Kaštela te im čestitao blagdan zaštitnika policije Svetog Mihovila.

Izvor: Kastela.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij