hren
 

Ministarstvo turizma objavilo je Javni poziv za otvoreni  iskaz interesa malim i srednjim poduzetnicima koji planiraju investicije u tematski definirane Hotele, a koji bi mogli biti kandidati za sufinanciranje iz Strukturnih fondova, Operativni program Konkurentnost i kohezija 2014.-2020., prioritetna os 3. “Poslovna konkurentnost”.

Iskaz interesa namijenjen je projektima koji uključuju izgradnju novog hotela ili rekonstrukciju/obnovu postojećeg objekta u Hotel ili podizanje kvalitete postojećeg hotela, koji će nakon završetka investicije biti smještajni objekt iz skupine “Hoteli”, moguće vrste: Hotel 4 ili 5*, Aparthotel 4 ili 5*, Turističko naselje 4 ili 5*, Hotel baština i Difuzni hotel, uz uvjet obveznih dodatnih sadržaja kojima će Hotel moći dobiti neku od propisanih slijedećih oznaka posebnog standarda: Healt&fitness, Wellness, Bike, Ski, Business, Meetings, Congress, Family, Small&friendly, Senior citizens, Za osobe sa invaliditetom, ili vrstu Lječilišnog hotela (sukladno Pravilniku o razvrstavanju, kategorizaciji i posebnim standardima ugostiteljskih objekata iz skupine hoteli (NN 56/16) i/ili dobiti propisanu oznaku kvalitete za hotel- »KVALITETAQuality« (sukladno Pravilniku za dodjelu oznake kvalitete ugostiteljskog objekta vrste Hotel (NN 9/16).

Temeljem prikupljenih iskaza poduzetnika formirati će se baza projekata i identificirati njihov stupanj spremnosti za provedbu i moguće apliciranje za sredstva iz Strukturnih fondova.

Za iskaz interesa potrebno je popuniti Obrazac upitnika koji se nalazi na službenim stranicama Ministarstva turizma te ga dostaviti zaključno do 18.10.2017. putem elektroničke pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Dodatne informacije i pojašnjenja mogu se dobiti putem elektroničke pošte Ministarstva turizma ili direkno u Poduzetničkom centru Kaštela (Tel. 021 611 310; E-mail. Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Izvor: Poduzetnickicentarkastela.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij