hren

USPJEH KAŠTELANA
Ovog tjedna u termama Tuhelj održano je 15. prvenstvo Hrvatske  u plivanju  za osobe s intelektualnim teškoćama , na kojem su sudjelovali i članovi Udruge tjelesnih invalida Kaštela, osvojivši četiri zlatne medalje.

Prvenstvo je organiziralo športsko društvo „Specijalni športovi Luč“ iz Zaprešića, a održano je pod pokroviteljstvom Zagrebačke županije.
Na prvenstvu je sudjelovalo 126 natjecatelja iz 31 ekipe, u muškoj i ženskoj konkurenciji, koji su se natjecali u plivanju na 25 i 50 metara slobodno i prsno te 25 metara leđno.
Natjecanje je održano po pravilima Specijalne olimpijade Hrvatske, nacionalnog sportskog saveza koji se bavi provođenjem specifičnih sportsko-rekreativnih aktivnosti osoba s intelektualnim teškoćama.

Ekipa UTI Kaštela  osvojila je četiri zlatne medalje i to natjecatelji Rea Trebec, Stjepan Višić, Josip Rajčić ,i Branimir Ćorić, dok su Miljenki Biliškov i Ivanu Ivandi, medalje izmakle za poneku sekundu.

- Obzirom na veliki uspjeh na prvenstvu, te zalaganje i marljivost članova tijekom cijele godine u sklopu dramskih i kreativnih radionica, odlučili smo nagraditi ekipu, te su uživali na izletima po Hrvatskom zagorju. Naša ekipa je tim povodom posjetila Mariju Bistricu, Krapinu , odnosno Muzej krapinskog pračovjeka, te muzej „Staro selo“  u Kumrovcu – kazali su iz udruge tjelesnih invalida.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij