hren
 

IZ TROKUTA MLADIH
U organizaciji Trokuta mladih Kaštela, 17. studenog Kaštela će biti bogatija za Književni kutak, a svi oni koji žele pomoći da to buduće mjesto namijenjeno druženju i čitanju  u potpunosti ispuni svoj cilj, u narednih desetak dana mogu se priključiti akciji izrade Književnog kutka i donirati određenu literaturu.

Akcija prikupljanja literature provodi se od 6. do 15. studenog, u vremenu od 17 do 20 sati u prostorijama Trokuta mladih u Kaštel Gomilici (iza pošte), a uz knjige mogu se donijeti i časopisi, stripovi, slikovnice i slično, koje će posjetitelji Književnog kutka moći koristiti.
Svi koji žele svojom donacijom ili svojim radom sudjelovati u ovoj akciji, ujedno  se mogu javiti članovima Trokuta mladih putem njihove Facebook stranice ili mailom na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Književni kutak Trokuta mladih Kaštela ideja je nastala u sklopu projekta „Dalmatinski val aktivizma“.
Pokretač projekta je Klub mladih Split, kao partneri u projektu sudjeluju udruge mladih S4S – Udruga Studenti za studente Split, Mladi u EU iz Šibenika, Num Fabrika Ideja iz Vela Luke te Trokut mladih Kaštela sa zajedničkim ciljem da osnaže i motiviraju mlade iz svojih lokalnih zajednica na volontiranje, preuzimanje i prakticiranje uloge aktivnih građana iniciranjem i provedbom volonterskih akcija u svom gradu ili općini.

- Zajedno omogućimo jedni drugima nova znanja i nova iskustva kako bi smo unaprijedili kvalitetu života u našoj zajednici i pružili svim našim sugrađankama i sugrađanima novi sadržaj i nove mogućnosti – poručili su iz Trokuta mladih.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij