PREDBLAGDANSKA AKCIJA
Da su vrhunski sportaši, judaši JK Dalmacijacement svakodnevno nam pokazuju odličnim rezultatima na tatamiju, a da uz to imaju i veliko srce pokazali su svojim sudjelovanjem u brojnim humanitarnim akcijama pa tako i upravo završenoj akciji prikupljanja potrepština za korisnike prenoćišta  za beskućnike u Kaštel Gomilici.

Članovi kluba svih uzrasta, kao i njihovi treneri i članovi Uprave, u proteklim danima prikupljali su donacije poput  prehrambenih proizvoda i higijenskih potrepština, a tridesetak prikupljeni paketa uručili su u srijedu korisnicima prihvatilišta za beskućnike.

- U klubu smo organizirali akciju prema preporuci  Svjetske judaške organizacije organizacije da se kroz sve klubove provede slična humanitarna akci, pri čemu je naša odluka bila da se pomogne beskućnicima.  Ova donacija je mali znak pažnje prema ovim ljudima, ipri čemu su oni zadovoljni pažnjom, a mi time što smo mogli pomoći – rekao  je ovom prilikom predsjednik kluba Zoran Blažević.

Članovima kluba i sudionicima akcije zahvalio je predsjednik udruge  Sv. Jeronim, koja skrbi o prenoćištu, Srećko Radan, naglasivši kako je ovo najbolji uvod u predblagdansko vrijeme, u kojem svi moramo pokazati ljubav i pažnju svakom čovjeku.


KOMENTARI: