GRAD UGOVORIO KONCERTE I GLAZBU UŽIVO
Još je nekoliko dana preostalo do krajnjeg roka za podnošenje zahtjeva zainteresiranih za postavljanje ugostiteljskih kućica u sklopu ovogodišnjeg Božićnog grada, a nadležni u kaštelanskoj Gradskoj upravi  već naveliko slažu zabavni program u kojem će Kaštelani i gosti moći uživati od 2. prosinca do 6. siječnja.

Po uzoru na neke druge gradove u Hrvatskoj, a zbog čestog traženja građana za postojanjem mjesta na kojem će se moći družiti i zabaviti u blagdanskim danima i blagdanskom ozračju, Grad Kaštela je prošle godine po prvi put organizirao postavljanje kućica, a dobra iskustva kućice će i ove godine donijeti na brce u Kaštel Stari.

Kako je najavljeno, bit će postavljeno sedam kućica koje će nuditi hranu i piće, a cijena najma površine na kojoj će svaka od njih biti smještena iznosi 3000 kuna.
Prošlogodišnja cijena najma od 500 kuna, bila je simbolična za prvu godinu rada, dok je ovogodišnja cijena formirana prema  troškovima korištenja infrastrukture, ali i organizacije koncerata i događanja, odnosno programa Božićnog grada.

A program, između ostalog, donosi  koncert uživo svake subote, u organizaciji Grada Kaštela, pa će gosti imati priliku se zabaviti uz Mira Boema, Barbarosu, Non – Stop, Flowers, Galaxy i Vox Box. Svoje koncerte na brcu će održati i Mate Bulić te Petar Dragojević, a u danima bez glazbe uživo, za dobru atmosferu bit će zadužena trojica DJ-eva, što će stvoriti mogućnosti za dobru zabavu cijelo vrijeme trajanja Božićnog grada.


KOMENTARI: