JEDNOGLASNA ODLUKA SDP-OVACA
Nakon 12 godina kaštelanski SDP doživio je promjenu na samom vrhu, umjesto dosadašnjeg predsjednika Matka Kuzmanića, stranku će u idućem razdoblju voditi Dražen Đaković. Odlučila je tako jednoglasno Gradska organizacija SDP-a, na unutarstranačkim izborima, koji su se održali ove subote, a po principu „1 član - 1 glas“.

Da će Đaković biti novi predsjednik predviđalo se i prije samih izbora, jer je ovaj pravnik i gradski vijećnik bio i jedini kandidat za ovu dužnost, čime su mu članovi kaštelanskih socijaldemokrata povjerenje dali i u kandidaturi.
A umjesto Filipa Plećaša, mjesto potpredsjednika gradskog SDP-a, obnašat će,   Marin Šalov.

I sam Gradski odbor doživio je određene promjene, a činit će ga Mario Banovac, Toni Bedalov, Joško Bilić, Jurica Botić, Matko Kuzmanić, Filip Plećaš. Lada Bratinčević, Frano Ćurić, Višnja Špika, Teodor Gavrić, Alenka Rokov, Dženana Vrtlar, Ivana Marasović, Ante Toni Šalov, Toni Rokov, Milenka Preradov i Edin Zahić.

Dosadašnji predsjednik Matko Kuzmanić, na konvenciji koja je prethodila izborima zahvalio se prijašnjem vodstvu stranke, suradnicima i svim članovima te novom vodstvu poželio uspješan rad.

Nakon objave izbornih rezutata novi predsjednik Dražen Đaković zahvalio se stranačkim kolegama na povjerenju.

- SDP je jedina politička opcija u gradu koja građanima jamči promjenei razvoj grada. U narednom razdoblju od četiri godine SDP će svojim prijedlozima i konstruktivnim kritikama gradske vlasti, stvarati kritičnu masu potrebnu za promjene koje veliki broj građana već dugo očekuje – zaključio je Đaković.


KOMENTARI: