NASTUP VOX BOXA
Više od mjesec dana Kaštelani i njihovi gosti imali su priliku zabavljati se i uživati u ponudi drugog kaštelanskog Božićnog grada, koji će svoja vrata zatvoriti u subotu, 6. siječnja, a tu posljednju večer sve koji pristignu na brce u Kaštel Stari zabavljat će grupa Vox box.

U Božićnom gradu od 2. prosinca građani su imali priliku koristiti ponudu ugostiteljskih kućica, od hrane i pića do zabave pa su se mnogi grijali uz kuhano vino, fritule, kobasice, tople čajeve i glazbu s DJ pulta.
Grad Kaštela ove je godine organizirao nekoliko koncerata tijekom vikenda i prazničnih dana pa su tako nastupili Miro Boem, grupe Barbarosa, Non stop, Flowersi, a cjelovečernje koncerte održali su Petar Dragojević i Mate Bulić. U Božićnom gradu bilo je i cijeli niz drugih događanja u kojima su sudjelovali kaštelanski mališani i udruge.

Dobar štimung kakav je bio tijekom cijelog prosinca i na početku ove godine očekuje se i zadnjeg dana rada Božićnog grada pa svi koji ne znaju gdje provesti ovu blagdansku večer, neka dođu na brce u Kaštel Starom, zabava je zagarantirana. 


KOMENTARI: