ZAJEDNIČKA TURA OD LABINA DO MALAČKE
Ovog vikenda hrvatsko planinarsko društvo Malačka slavi svoj 21. rođendan te će tom prigodom u planinarskom domu na Malačkoj biti upriličena prigodna proslava koja  obuhvaća druženje i tradicionalnu planinarsku turu od Labina do planinarskog doma.

Prijem gostiju koji dolaze iz drugih gradova i mjesta, bit će upriličen u poslijepodnevnim satima subote, 13. siječnja, a dan kasnije, u nedjelju, 14. siječnja, održava se zajednička planinarska tura. Do Labina se ide vlakom sa željezničke stanice u Kaštel Starom, u 7.30 sati, a potom se iz Labina, odakle slijedi planinarski hod  preko sela Botići i kontrolne točke PPD „Crni krug“, sudionici vraćaju do doma na Malačkoj.   

U 14 sati u kapelici Blaženog Alojzija Stepinca na Malačkoj služit će se sveta misa, nakon čega će za sve sudionike biti organiziran zajednički ručak.
Kao i u godinama ranije bit će dodijeljena priznanja suradnicima i drugim društvima, a proslava će završiti u poslijepodnevnim satima.

Svi koji se žele uključiti u ovo obilježavanje 21. obljetnice HPD Malačka više informacija mogu dobiti, kao i izvršiti prijave, pozivom na mobitel 098 311 797 – tajnik društva Filip Balić.


KOMENTARI: