hren
 

DO 9. OŽUJKA
Kao i u godinama ranije, Upravni odjel za prosvjetu, kulturu i sport Županije Splitsko-dalmatinske, objavio je natječaj za predlaganje programa javnih potreba iz područja kulture i sporta u 2018. godini, koji je otvoren do 9. ožujka.

Na natječaj se mogu javiti  samostalni umjetnici, umjetničke organizacije, neprofitne organizacije i udruge, udruge građana, ustanove u kulturi, zajednice sportskih saveza, trgovačka društva i druge pravne osobe koje obavljaju djelatnost u kulturi, umjetnosti i sportu te jedinice lokalne samouprave i njihovi proračunski korisnici.

Županija će financijsku potporu dodijeliti projektima i programima iz područja muzejske djelatnosti, izdavačke djelatnosti, podrška kulturnim programima i aktivnostima, za organiziranje sportskih manifestacija, pomoć sportskim društvima, sportskim aktivnostima invalidnih osoba, uređenju i izgradnji sportskih objekata, zajednicama sportskih saveza, a raspoloživi iznos je 4.422.000 kuna.

Unaprijed je utvrđeno za koju djelatnost su određena sredstva osigurana, a najviši mogući iznos za pojedini projekt ili program iznosi 100 tisuća kuna za jedinice lokalne samouprave, 30 tisuća kuna za proračunske korisnike, a isti iznos je planiran i za ostale.

Detaljnije informacije o mogućim prijaviteljima, obvezama koje trebaju ispunjavati, prijavama i potrebnoj dokumentaciji, kriterijima odabira, adresi dostavljanja prijedloga te daljnjem tijeku natječaja, svi zainteresirani mogu vidjeti OVDJE.


KOMENTARI: