hren
 

NA POKLADNI UTORAK
Brojna karnevalska događanja u Kaštelima se i ove godine završavaju velikim Donjokaštelanskim krnjevalom te maskenbalom u organizaciji KKU Poklade iz Donjih Kaštela.

Maškarana povorka krenut će u 15.30 sati s Nehaja, proći donjokaštelanskom rivom do porta u Kaštel Starom, gdje će se, uz prigodni program, pročitati presuda krnji te izvršiti primjerena kazna.
U povorci će se uz domaćine naći i brojni gosti, članovi prijateljskih karnevalskih udruga, a među njima i gosti iz Slovenije i Mađarske, čime Donjokaštelani nastavljaju tradiciju međunarodnog krnjevala.

Što će se sve moći vidjeti u povorci malo tko zna, no svi koji dođu mogu očekivati , posebno s obzirom na sve što se ove godine događalo, cijeli niz zanimljivih i živopisnih točaka.

A brojne šale, vicevi i pričice iz stvarnog života, koje su vrijedie biti zabilježene, naći će se u 29. broju Maškadura, satirično . humorističnog lista Poklada.

U večernjim satima, Poklade pripremaju i svoj tradicionalni maskenbal, koji će se s početkom u 20 sati održati u hotelu Resnik.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij