hren
 

Od 13 do 15 sati na adresu Portala grada Kaštela pristiglo je nekoliko desetaka poziva građana koji govore o općem kaosu u prometu, kako na glavnim , tako posebno na sporednim cestama.

Na svim cestama u Kaštelima je poledica, a posebni problemi su zbog konfiguracije terena i brojnih uzbrdica.

Iako dežurne službe stalno posipaju kolnike gradskih i nerazvrstanih cesta, broj ulica i gužve u prometu, taj posao svode na opis: Sizifov.

U posljednja dva sata tako je došlo do izletanja autobusa u Rudinama, u Kambelovcu je zapeo autobus koji vozi djecu u školu pa je organizirano izvlačenje, južno od Vatrogasnog doma u Sućurcu nastao je kaos zbog proklizavanja vozila, u Radunu policijski službenici ne propuštaju prema Malačkoj vozila bez odgovarajuće opreme, stanje je loše u svim sjevernim dijelovima Kaštela, posebno Kaštel Gomilici, policijski službenici interveniraju na najfrekventnijim mjestima...

Izuzetno loše stanje je i na brzoj cesti, o kojoj bi trebale skrbiti Hrvatske ceste, pa je tako u sat vremena izbrojeno desetak prometnih nezgoda...

Popis svih problema, posebno u prometu, koje je izazvalo ovo nevrijeme, je poduži, a nadležni još jednom apeliraju na sve vozače da vozila s neodgovarajućim gumama i opremom ostave u stanju mirovanja.

Foto: Ante Majić (PGK)

 

KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij