hren

U OKOLICI SNIJEG STVARA PROBLEME
Snijeg, koji je jutros ponovno počeo padati na širem dalmatinskom području, donio je prve probleme u Splitu, Omišu i nekim drugim gradovima i mjestima, dok je u Kaštelima, za sada, tek smočio ulice.

- Pahulje snijega koje su padale nekoliko sati, uglavnom se nisu zadržale, a sad u većem dijelu grada imamo kišu. Stalno na terenu pratimo situaciju i moguće promjene uvjeta. Ulice su mokre no nema poledice, a posebno pratimo sjeverni dio Kaštela, prema Malačkoj, gdje su snježne pahuljice bile intenzivnije i još ponegdje padaju. Ako bude potrebno gradske službe će odmah reagirati, no u ovom trenutku stanje je zadovoljavajuće – kazao nam je kratko upravitelj Vlastitog pogona Ivan Čagalj, no ipak upozorio sugrađane da zbog mokrih kolnika prilagode brzinu vozila i budu strpljivi u prometu.

Inače, u 12 sati, u Kaštelima je izmjereno 2,2 stupnjeva, a slična ili nešto niža temperatura je i u okolnim gradovima. Kako smo naveli, u Splitu i Omišu na snazi su upozorenja zbog snijega i poledica, a slična upozorenja su izdana i diljem Hrvatske.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij