KLAPE I DUHOVNA GLAZBA  ZA ROĐENDAN GRADA
U okviru programa obilježavanja Dana grada, koji se slavi upravo 4. ožujka, ove će se nedjelje održati čak dva koncerta.

Svečani koncert klapa „Sva si jubav moja“, u kino dvorani Sv. Juraj u Kaštel Sućurcu započinje u 20 sati, a publika će moći uživati u pjesmama nekih od ponajboljih hrvatskih klapa – HRM Sv. Juraj, Sveti Jeronim, Kampaneli, Štorija, Podvorje, Neverin i Cambi. Organizator koncerta je Grad Kaštela, a ulaz je slobodan.

„Blagoslivljajmo Gospodina“, naziv je koncerta duhovne kršćanske glazbe, koji će se s početkom u 19 sati održati u Gradskoj dvorani u Kaštel Starom, a za kojeg je ulaz također slobodan, premda su se karte, s obzirom na ograničeni broj mjesta, mogle preuzeti i u kaštelanskim župama proteklih nedjelja.

U programu, kojeg su uz Grad Kaštela kao glavnog pokrovitelja, organizirali ODS Splitsko – makarske nadbiskupije i kaštelanska udruga Dobri pastir, sudjeluju Božja slava bend, grupa Emanuel, fra Marin Karačić, Petar Buljan iz Božje pobjede, sestre Ramljak, zbor Mihovil te kaštelanski VIS SIGNUM, zajedno sa mladima molitvene zajednice Dobri pastir.


KOMENTARI: