hren
 

ROK DO 7. TRAVNJA
Zainteresirane jedinice lokalne samouprave iz Splitsko – dalmatinske županije, imaju rok do 7. travnja prijaviti se na javni poziv Upravnog odjela za turizam i pomorstvo, za dodjelu bespovratnih sredstava  u svrhu sufinanciranja razvojnih projekata u turizmu.

Bespovratna financijska sredstva dodjeljivat će se za razvoj javne turističke infrastrukture, turističke valorizacije kulturnih i povijesnih sadržaja te jedinstvene autohtone arhitekture i povećanje njihove turističke atraktivnosti, razvoj nautičke infrastrukture te za ostale razvojne projekte kojima se unaprjeđuje turistička infrastruktura.

Namjena sredstava, vezano uz pojedine projekte, odnose se na izradu projektne dokumentacije te izgradnju, dogradnju, rekonstrukciju ili adaptaciju, uređenje i opremanje objekata javne turističke infrastrukture.

Korisnici sredstava mogu prijaviti najviše dva razvojna projekta, a Županija će sufinancirati do 50% prihvatljivih troškova provedbe pojedinačnog projekta.

Za sve dodatne informacije potrebno je poslati upit na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili nazvati na telefonski broj 400-081.

Ostale informacije o sadržaju prijave, načinu i adresi predaje prijave, kao i cijeli tekst javnog poziva možete vidjeti OVDJE


KOMENTARI: