hren
 

Grad Kaštela u suradnji sa Splitsko-dalmatinskom županijom, kao osnivačem osnovnih škola s područja grada Kaštela, planira organizirati produženi boravak za učenike prvog i drugog razreda počevši od početka školske godine 2018./2019. Nastava bi se odvijala u Osnovnoj školi Bijaći u Kaštel Novom, koja jedina u ovom trenutku ima uvjete za organizaciju navedenog programa, a prema zakonom propisanim standardima.

Nakon provedene ankete u kaštelanskim školama i vrtićima, prijavilo se 22 budućih prvaša i 5 budućih drugaša koji su potencijalni korisnici cjelodnevnog (produženog) boravka u OŠ Bijaći. Dosadašnji odaziv roditelja je zadovoljavajući što je pokazatelj da Kaštelima treba uvođenje ovakvog programa.

OŠ Bijaći će biti mjesto provođenja programa zbog prostornih mogućnosti, a boravak će sufinancirati roditelji i Grad u jednakom iznosu (po 350,00 kn).

Djeca će imati 3 obroka pripravljena prema normativima ministarstva zdravstva (za cca.25 kn mjesečno), dvije učiteljice te kvalitetno opremljene prostore u školi i oko nje za provođenje slobodnog vremena i igru. Program produženog boravka počeo bi u 7.30 sati, a završio u 16.30 sati.

Za one koji su se već prijavili, a i za sve zainteresirane, održat će se sastanak u OŠ Bijaći 22. ožujka u 18 i 30 sati na kojem će roditelji moći postavljati pitanja te razgledati školu i pripadajuće prostore.

Grad Kaštela ovim putem poziva sve roditelje koji se još nisu odlučili, a razmišljaju o tome, da prijave svoju djecu.

Budući da postoji mogućnost da do svih roditelja nije došla prava informacija o tome što program nudi,  ovim putem želimo roditelje upoznati sa sadržajem i cijenom navedenog programa.

Popunjeni upitnik roditelji mogu dostaviti e – mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili fizički u zgradu Gradske uprave, 4.kat.

Anketni upitnik za roditelje

Izvor: Kastela.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij