hren
 

OVOG ČETVRTKA U POPODNEVNIM SATIMA
Obavještavamo građane da će se u četvrtak, 19. travnja na području PU splitsko-dalmatinske održati treća etapa biciklističke utrke „Tour of Croatia“. Na svom će putu biciklisti prolaziti i kroz Kaštela pa sve dionike u prometu molimo za strpljenje i oprez.

Utrka starta iz Trogira u 13:05 sati te će prolaziti ulicama Hrvatskog proljeća, Ulica Hrvatskih mučenika, Blaža Jurjeva Trogiranin, Čiovski most, Obala Kralja Zvonimira, Lučica, Ulica kralja Tomislava, Šetalište Stjepana Radića, 30.svibnja, Bana Jelačića, Put sv. Karla, Put sv. Križa, Put Gradine, Obala kralja Zvonimira, Čiovski most, Blaža Jurjeva Trogiranina, Trogirski most, Kneza Trpimira odakle ulazi na Ivana Pavla II (D8) do Kaštel Sućuca.

Solin- očekivani prolaz oko 14:00 sati- (D8)-Split- Zbora narodne garde, Kralja Držislava, Strožanačka ulica, Grljevačka cesta. Cesta sv. Martina, Poljička cesta)- Mutogras - Dugi Rat(Hrvatske mornarice, Poljička cesta), nakon čega nastavlja prema Omišu, Makarskoj i Podgori.

Navedene ceste na kojima će se održati treća etapa biciklističke utrke utrka zatvarati će se etapno, najmanje pola sata prije prolaska natjecatelja, te će biti otvarane za promet nakon prolaska sudionika. 

Molimo vozače da u navedena vremena izbjegavaju  navedene cestovne pravce, te da se koriste  alternativnim pravcima. Zbog održavanja utrke očekuju se pojačane gužve i povećani zastoji prometa, stoga molimo sve sudionike u prometu za strpljenje i upućujemo ih na obvezu poštivanja prometne signalizacije.

Molimo sve sudionike u prometu da poštuju zapovjedi, upute i smjernice policijskih službenika na terenu, te upute redarske službe organizatora utrke, kako svojim ponašanjem ne bi ugrozili vlastitu, ali i sigurnost ostalih sudionika u prometu, poručili su iz Policijske uprave Splitsko-dalmatinske.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij