hren
 

PRIJAVE SE PRIMAJU DO 7. SVIBNJA
Organizacijski odbor TZ Kaštela uputio je poziv svim zainteresiranima da se prijave kako bi sudjelovali na tradicionalnom prazniku cvijeća u Kaštelima. Miljenko i Dobrila u cviću je tema ovogodišnjeg kaštelanskog praznika cvijeća koji će se održati od 11.-13. svibnja u dvorcu Vitturi, a nakon svečanog otvoranja u 20 sati bit će otvoren za sve posjetitelje.

Za sve izlagače bit će osigurani besplatni stolovi za prodaju, a njihovo postavljanje je predviđeno 11. svibnja od 10 sati. Izlagač je dužan snositi troškove dostave cvijeća, postave, te sam ističe natpis tvrtke te osmišljava i aranžira svoj dio izložbenog prostora te organizira prodaju ispred dvorca Vitturi. U dane izložbe prostor će biti čuvan, a ni izložbeni ni prodajni prostor se ne naplaćuje.

Izlagači će se moći natjecati u sljedećim kategorijama:

  1. Rezano cvijeće

  2. Dendrološko bilje i lončarice

  3. Cvjetni aranžmani, ikebane, suho cvijeće

  4. Umjetnički predmeti i orginalni suveniri na temu cvijeća i plemenitog drva

  5. Natjecanje florista –tema je Miljenko i Dobrila u cviću.

Svaki prijavljeni izložak dobit će natjecateljski broj, koji će se postaviti pored izložka po završetu uređenja izložbenog prostora. Ocjenjivački sud pregedat će i ocijeniti predloške na dan postavljanja izložbe od 17 sati, a rezultati će biti objavljeni dva dana kasnije u 19 sati u parku Vitturi.

Prijave za izložbu se primaju do 7. svibnja na fax.021/ 227 933 ili e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a može se dostaviti i osobno na adresu TZ Kaštela. Prijavnicu možete skinuti OVDJE

Za sve informacije može se se obratiti Nadi Maršić, ravnateljici TZ Kaštela na tel. 021/228 355


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij