OGLEDALI SE U BRZINI I SPRETNOSTI
Poligon vatrogasnog doma u Kaštel Sućurcu ugostio je ove subote 29 ekipa, među kojima i dvije ekipe iz BIH te jednu ekipu iz Slovenije, na 5. Fire combat natjecanju „Vatrena mladost“ u organizaciji DVD-a Mladost, a titula apsolutnih pobjednika otišla je u JVP Zagreb, Antoniu Antolkoviću i Filipu Navračiću.

Antolković i Navračić imali su najbolje vrijeme u kojem su prošli poligon što im je osim titule najboljih u apsolutnoj konkurenciji donijelo i pobjedu u klasi A, u kojoj je nastupilo čak 19 ekipa.

Od kaštelanskih ekipa u ovoj klasi najbolja je bila ekipa Ante Petrović i Ivan Batina iz DVD-a Kaštela, osvojivši treće mjesto, što im je ujedno donijelo i četvrto mjesto u apsolutnoj konkurenciji.

Toni Šimić i Josip Mioč, ekipa DVD Mladost 2 osvojila je peto mjesto u klasi A, a u istoj klasi DVD Mladost 1, Josip Mandarić i Tomislav Kereta blii su šesti, Ivan Šimović i Mateo Dražić, koji su činili ekipu DVD Mladost 4 bii su deseti, a na trinaesto mjesto plasirao se Vedran Biočić, još jedan vatrogasac DVD-a Mladost koji je činio ekipu s Ivanom Švecom iz DVD-a Črnomerec.

U klasi B nastupilo je šest ekipa, a najbolji su bili Emanuel Lacković i Mladen Rogina iz JVP Varaždin. Članovi DVD-a Kaštela, Špiro Radunić i Ante Petrović plasirali su se na drugo mjesto i s ostvarenim rezultatom osvojili peto mjesto u apsolutnoj konkurenciji.

Među najstarijim vatrogascima, u klasi C, nije bilo Kaštelana, no među dvije ekipe koje su nastupale bolja je bila ekipa DVD-a Komin, Boris Nađenović i Zdravko Grošinić.

Na sućuračkom poligonu ogledale su se i dvije ženske ekipe, u klasi E, a pobjeda je otišla Mirti Benčić i Ireni Zrinščak i DVD-a Sv. Ivan Zelina i Zapad.

Najboljima su pripale nagrade, pehari i priznanja, a među onima koji su im priznanja uručili bili su kaštelanski vatrogasni zapovjednik Milivoj Taslak i gradska pročelnica za društvene djelatnosti, Sandra Zokić.

Foto: Filko Garbin


KOMENTARI: